Fusion af investeringsafdelinger

På dagens bestyrelsesmøde i Kapitalforeningen Formuepleje Merkur, Investeringsforeningen Formuepleje, og Kapitalforeningen Formuepleje Safe er det besluttet at lade enkelte afdelinger fusionere.

Bestyrelserne for henholdsvis Kapitalforeningen Formuepleje Safe og Kapitalforeningen Formuepleje Merkur har på bestyrelsesmøderne den 23. marts 2021 underskrevet planer og redegørelser med henblik på at fusionere afdelingerne Safe og Merkur. Safe vil være den fortsættende afdeling.

Også bestyrelsen i Investeringsforeningen Formuepleje har denne dato underskrevet tilsvarende dokumenter vedrørende fusion af afdelingerne Rusland, Forbrugsaktier og Globale Aktier. Globale Aktier vil være den fortsættende afdeling.

Læs mere om fusionerne nedenfor.

Kapitalforeningen Formuepleje Safe

Kapitalforeningen Formuepleje Merkur

Investeringsforeningen Formuepleje

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>