Spring til indhold

Kontakt

Vi har kontorer i Aarhus og Hellerup. Du kan kontakte os enten på mail eller via telefon.

Find medarbejder

Aarhus

Praktisk information

Vores kontor i Værkmestergade ligger på 9. etage i EY-bygningen tæt på Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri. Bygningen er opført i forlængelse af Bruuns Galleri, men har sin egen separate indgang øst for centeret. Er du til fods, kan du tage trappen mellem Bahne og Sunset Boulevard ned til EY-bygningens hovedindgang. Er du i bil, finder du indgangen til EY-bygningen på P2 i parkeringskælderen (ståldør overfor cykelparkeringen - tryk på knappen til højre for døren for at komme ind). Kør efter de skilte, hvor der står "EY-Huset - Udkørsel".

Har du problemer med at finde kontoret, er du altid velkommen til at kontakte os på 87 46 49 00.

Der er mulighed for at parkere bilen gratis i parkeringshuset under Bruuns Galleri. Parkeringssystemet bygger på genkendelse af bilens nummerplade, hvorfor kameraer fotograferer bilens nummerplade, når du kører ind og ud ad parkeringsområdet.

Det er derfor vigtigt, at du husker bilens registreringsnummer, som du kan registrere hos os, når du ankommer til mødet eller arrangementet. Når registreringsnummeret er tastet hos os, parkerer du gratis, indtil du forlader parkeringsanlægget igen.Hellerup

Praktisk information

Formuepleje råder over 2 kundeparkeringspladser bag bygningen. Hvis de er optaget kan du parkere langs siden af bygningen. Disse pladser kan frit benyttes af vores gæster og kræver ikke P-bevis.

Såfremt der er optaget, er der mulighed for at benytte parkeringskælderen under Waterfront Shopping (Tuborg Havnevej 4-8). Der er gratis parkering i op til 2 timer.

Ring på ved indgangen
Ring på skiltet, hvor der står Formuepleje, så åbner vi ind til forhallen. Gå herefter ligefrem til elevator C og D. Oplever du problemer med at finde vores kontor, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 87 46 49 00.

 

 

Klagevejledning

I Formuepleje gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker og behov, men det kan ske selvfølgelig ske, at du ikke er tilfreds med den behandling eller produkter, du har modtaget. I så fald er du velkommen til at kontakte Formuepleje.

Læs klagevejledningen

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op