Spring til indhold

Kontakt

Vi har kontorer både i Aarhus, Hellerup og Odense. Du kan kontakte os enten på mail eller via telefon.

Find medarbejder

Aarhus

Praktisk information

Der er mulighed for at parkere bilen gratis i parkeringshuset under Bruuns Galleri. Parkeringssystemet bygger på genkendelse af bilens nummerplade, hvorfor kameraer fotograferer bilens nummerplade, når du kører ind og ud ad parkeringsområdet.

Det er derfor vigtigt, at du husker bilens registreringsnummer, som du kan registrere hos os, når du ankommer til mødet eller arrangementet. Når registreringsnummeret er tastet hos os, parkerer du gratis, indtil du forlader parkeringsanlægget igen.Hellerup

Praktisk information

Formuepleje råder over 2 kundeparkeringspladser bag bygningen. Hvis de er optaget kan du parkere langs siden af bygningen. Disse pladser kan frit benyttes af vores gæster og kræver ikke P-bevis.

Såfremt der er optaget, er der mulighed for at benytte parkeringskælderen under Waterfront Shopping (Tuborg Havnevej 4-8). Der er gratis parkering i op til 2 timer.

Ring på ved indgangen
Ring på skiltet, hvor der står Formuepleje, så åbner vi ind til forhallen. Gå herefter ligefrem til elevator C og D. Oplever du problemer med at finde vores kontor, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 87 46 49 00.

 

Odense

Praktisk information

Det er muligt at parkere langs bygningen. I receptionen vil de være behjælpelige med en parkeringstilladelse. Såfremt pladserne langs bygningen er optaget, er der mulighed for parkering på den store p-plads 100 meter længere nede af vejen. Vær opmærksom på, at dette er betalingsparkering, og at du skal gøre brug af appen EasyPark for at holde på denne plads.

Ved indgangen står Formueplejes logo. Gå blot ind i receptionen og meld din ankomst.

 

Klagevejledning

I Formuepleje gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker og behov, men det kan ske selvfølgelig ske, at du ikke er tilfreds med den behandling eller produkter, du har modtaget. I så fald er du velkommen til at kontakte Formuepleje.

Læs klagevejledningen

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op