Spring til indhold

Historien om Formuepleje

I Formuepleje har vi altid gjort tingene lidt anderledes. Det er faktisk en af grund­stenene i vores fundament. Vi kom til verden i 1986 ud fra et ønske om at give dan­skerne mulighed for at lave gode og gennemskuelige investeringer sammen med os.

En anderledes kapitalforvalter

Vores stiftere, Claus Hommelhoff og Erik Møller, mente grundlæggende, at det var forkert, at rådgiveren tjente penge på handel med værdipapirer, uanset om det gav positivt afkast eller ej. Det er nemt at træffe hurtige beslutninger på andres vegne, når det er dem, der løber risikoen, og man får sin løn, uanset om kunden får et positivt afkast eller ej. Derfor blev For­muepleje skabt på det klare fundament, at kunderne og Formuepleje er bedst tjent med at have sammenfaldende interesser i at skabe et attraktivt langsigtet afkast, hvor afkastet hele tiden bliver optimeret i forhold til risikoen.

 


Vores værdier og koncepter har bestået
den sværeste test af alle: Tiden.

FORMUEPLEJE

For det andet valgte vi at gøre op med den traditionelle omkostningsstruktur, der også den dag i dag er normen i investeringsbranchen. Vi ville ikke være en af de kapitalforvaltere, der tjener sine penge på kurtage. Vi ville tjene penge på at skabe gode afkast for vores investorer, og af samme grund var det vigtigt for os at gøre investering nemt og overskueligt. Derfor skulle vores investorer ikke betale for andet end to ting: Et fast beløb til at dække mindre omkostninger og et resul­tathonorar, hvis altså vi havde leveret et godt afkast og gjort os fortjent til det.

Endelig var det afgørende for os at holde os frie af bankinteresser. Vi oplevede, at vores kunder følte, vores tilgang til deres penge var den rigtige, og det oplever vi også, at mange gør i dag.

Fakta om Formuepleje

  • Antal medarbejdere: Mere end 100
  • Midler under forvaltning: mere end 65 milliarder kroner
  • Kontorer: Aarhus og Hellerup
  • Antal kunder: mere end 18.000

Konceptet er det samme

I de mere end 35 år, Formuepleje har eksisteret, har konceptet stort set ikke æn­dret sig, og vi er ikke i tvivl om, at det er en af de vigtigste grunde til, at Formue­pleje står så stærkt, som vi gør i dag, og at vores kundetilgang aldrig har været større.

Vi har med andre ord udviklet os til en af Danmarks største bankuafhængige kapitalforvaltere, fordi vi ikke gjorde som alle de andre. Det gør vi heller ikke i dag, og med mere end 35 år på bagen og over 18.000 kunder kan vi konstatere, at det er et koncept, der virker.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op