Spring til indhold

Global High Yield

Afdelingen Global High Yield er en udbyttebetalende afdeling, der investerer i en bred portefølje af virksomhedsobligationer med en kreditrating lavere end Baa3/BBB-. Afdelingen har som målsætning at skabe et langsigtet merafkast i forhold til en bred portefølje af tilsvarende ratede kreditobligationer. 

Om Global High Yield

Afdelingen investerer primært i globale high yield-obligationer. Udvælgelsen af de enkelte obligationer foretages på baggrund af en grundig analyse af virksomhedernes gearing, indtjening og cash flow, samt gældsnedbringelse. Der tages også hensyn til landerisiko, samt om der er særlige udfordringer i den sektor, virksomheden opererer inden for.

ISIN-kode: DK0016108640
Benchmark: ICE BofAML Global High Yield Index Hedged DKK

Tabsrisiko* og investeringshorisont

Tabsrisiko:
Middel
Horisont:
Min. 3 år

* I Formuepleje benytter vi en egenudviklet model til risikoklassificeringen af vores fonde, hvor risikoklassificeringen fastlægges på baggrund af tabsrisikoen på 24-36 måneders sigt. Du kan læse mere om Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering her.  

Du skal være opmærksom på, at Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering og vores egne estimater på fremtidige afkast kan afvige fra den risikoklassificering og de afkastscenarier, der fremgår af dokument med central information, som er baseret på fælles europæiske regler. Du kan finde dokument med central information for hver fond her

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få mere viden om vores fonde

Fondsbørsmeddelelser

Fondsbørsmeddelelser

Formuepleje A/S sender, når det er relevant og påkrævet af gældende lovgivning, meddelelser til Nasdaq Copenhagen.
Se alle fondsbørsmeddelelser

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept

Mød os

Få sparring på din økonomi

Hvis du gerne vil vide mere om Formuepleje, og hvad vi kan gøre for dig og din økonomi, kan du bestille en uforpligtende samtale med en rådgiver.
Bestil en opringning