Spring til indhold

Job & karriere

I Formuepleje leder vi altid efter nye, engagerede og ambitiøse kolleger, som har lyst til at bidrage til den positive udvikling af vores virksomhed.

Se vores ledige stillinger

Mennesker først

Vi er sat i verden for at få vores kunders opsparinger til at vokse. Det kræver ikke kun den rigtige investeringsstrategi. Det kræver i høj grad, at vi har de rigtige medarbejdere.

Vi har et mål om at være den mest attraktive arbejdsplads for medarbejdere, der arbejder med langsigtet opsparing – uanset arbejdsområde eller baggrund. Det stiller krav til os som arbejdsplads. Så du kan forvente, vi gør os umage.

Vi vil skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere kan bidrage med engagement og være med til at udvikle Formuepleje. Hos os er det en styrke at undre sig og stille spørgsmål til måden, vi gør tingene på. På den måde kan hver enkel medarbejder bidrage til, at vi alle sammen gør det bedre i dag end i går.

Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi

Hos Formuepleje tror vi på, at samarbejde og tillid til hinanden er afgørende for, at vi lykkes med at opnå vores målsætninger og indfri vores ambitioner.

Vi er de seneste år vokset markant og er i dag mere end 100 ansatte. Flere har været med på rejsen i mange år – mange er kommet til senere.

Fælles for alle i Formuepleje er, at vi arbejder tæt sammen, at der er mulighed for at få et stort ansvar og bringe nye ideer i spil – og mest af alt, at vi er fælles om en stolthed over, at vores kunder betror sig til os. Det arbejder vi på hver dag med stor seriøsitet, ydmyghed og passion.

Vi tager os af hinanden

Vi tager os af hinanden

Der er mange fordele ved at blive en del af Formuepleje. Udover et stort ansvar, fleksibilitet og spændende opgaver ønsker vi at skabe rammerne for et sundt og meningsfuldt arbejdsliv. Som en del af Formuepleje kan du se frem til:

  • Syv ugers ferie om året
  • Morgenmad samt lækker, billig og sund kantine
  • Aktivt socialt sammenhold med fredagsbarer, fester og personalearrangementer
  • Rabataftaler til en lang række butikker, hoteller og oplevelser
  • Medarbejderaktieprogram
  • Konkurrencedygtige løn- og arbejdsvilkår
  • Sundhedsforsikring
  • Mulighed for et fleksibelt arbejdsliv.

Mød en Formueplejer

En Formuepleje-medarbejder kan være lidt svær at beskrive. For vi er alle forskellige. Vi har en stor grad af tværfaglighed og kommer med vidt forskellige uddannelsesbaggrunde og erhvervserfaringer.

Det synes vi selv er en stor styrke, som gør, at vi kan tage os bedst muligt af vores kunders ønsker og målsætninger. Nedenfor kan du møde nogle Formueplejere og høre mere om deres arbejdsdag og Formuepleje som arbejdsplads.

Bliv studentermedhjælper eller praktikant i Formuepleje

Studentermedhjælpere og praktikanter er en vigtig del af Formueplejes daglige opgavevaretagelse. Vi har gennem årene haft et hav af dygtige studerende og praktikanter – og flere er i dag ansatte i Formuepleje.

Under vores ledige stillinger kan du følge med i, når vi løbende søger studentermedhjælpere eller praktikanter.

Se vores ledige stillinger

Få meget mere viden

Få nyheder om investering

Nyheder

Få nyheder om investering

I Formueplejes nyhedsunivers klæder vi dig på med viden om udviklingen i Formueplejes investeringsløsninger og om, hvordan aktuelle emner påvirker de finansielle markeder og den globale økonomi.
Læs aktuelle nyheder
Magasinet FORMUE

Aktuelt

Magasinet FORMUE

Magasinet FORMUE udkommer en gang i kvartalet og indeholder artikler, der giver dig indsigt i udviklingen på de finansielle markeder og i mulighederne for at optimere din privatøkonomi.
Læs magasinet FORMUE
Fortsæt din karriere hos os

Job i Formuepleje

Fortsæt din karriere hos os

Hos Formuepleje skal vi ikke kun have den rigtige investeringsstrategi, vi skal også have de rigtige medarbejdere. Det stiller også krav til os som arbejdsplads. Er vi det rette match for hinanden?
Se vores ledige stillinger her