Spring til indhold

Bestil en intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept?

I Formuepleje er vi eksperter i langsigtet opsparing. Vi har et bredt udvalg af investeringsløsninger, hvilket gør det muligt, at vi sammen med dig kan sammensætte unikke løsninger, der passer til dit behov.

Også i forhold til afkast og risiko kan du vælge netop det niveau, du har det bedst med.

Uanset størrelsen på din opsparing har vi også en løsning til dig. Vi har ingen krav om indskud eller minimumsinvestering, og selv om mange af vores kunder har investeret store millionbeløb i vores fonde, kan du i princippet vælge kun at investere for prisen på et enkelt investeringsbevis.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi i Formuepleje kan tilbyde dig som investor, kan du bestille vores intropakke ved at udfylde nedenstående formular.  

Når du bestiller en intropakke, får du:

  • Den seneste udgave af Magasinet FORMUE, som vores investorer modtager hvert halve år
  • En profilbrochure med en præsentation af Formuepleje og en oversigt over vores produkter

Bestil intropakke

Bestil pakken her og kom godt i gang med at planlægge plejen af din formue. Felter markeret med * skal udfyldes.


Hvis du vælger at få intropakken sendt med posten, skal du være opmærksom på, at der kan gå en uges tid, før pakken kan forventes modtaget.

Du kan ikke bestille intropakken, hvis du er bosiddende udenfor EU/EØS, da dette kan være i strid med gældende love eller regler.

Mød en af vores rådgivere

Til husstande med en investérbar formue på cirka tre mio. kr. og derover tilbyder vi en grundig analyse af de samlede forhold. Risikovillighed, investeringshorisont og skattemiljø er nogle af de emner, vi tager op i vores første samtale.

Sammen med en af vores dygtige rådgivere får du et billede af mulighederne for netop din økonomi, og efterfølgende får du en anbefaling til, hvordan du optimerer din formue.

Bestil en opringning og hør mere om mulighederne som Premium- eller Premium Elite-kunde hos Formuepleje.

Bestil en opringning
Bliv en del af et stærkt investeringsfællesskab

Online intromøde

Bliv en del af et stærkt investeringsfællesskab

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Formuepleje kan gøre for dig? Så har du også mulighed for at tilmelde dig vores on demand videointromøde.

Her kan du høre mere om vores investeringskoncept og vores stærke investeringsfællesskab. Du kan samtidig blive klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din formue 

Det hele foregår online on demand – så du kan deltage og se det lige når det passer dig.

Tilmeld dig vores online intromøde