Spring til indhold

Bestil en intropakke

Har du lyst til at vide mere om Formuepleje og vores særlige investeringskoncept?

 

I Formuepleje er vi eksperter i langsigtet opsparing. Vi har et bredt udvalg af investeringsløsninger, hvilket gør det muligt, at vi sammen med dig kan sammensætte unikke løsninger, der passer til dit behov.

Også i forhold til afkast og risiko kan du vælge netop det niveau, du har det bedst med.

Uanset størrelsen på din opsparing har vi også en løsning til dig. Vi har ingen krav om indskud eller minimumsinvestering, og selv om mange af vores kunder har investeret store millionbeløb i vores fonde, kan du i princippet vælge kun at investere for prisen på et enkelt investeringsbevis.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi i Formuepleje kan tilbyde dig som investor, kan du bestille vores intropakke ved at udfylde nedenstående formular.  

Når du bestiller en intropakke, får du:

  • Den seneste udgave af Magasinet FORMUE, som vores investorer modtager hvert halve år
  • En profilbrochure med en præsentation af Formuepleje og en oversigt over vores produkter

Bestil intropakke

Bestil pakken her og kom godt i gang med at planlægge plejen af din formue. Felter markeret med * skal udfyldes.


Hvis du vælger at få intropakken sendt med posten, skal du være opmærksom på, at der kan gå en uges tid, før pakken kan forventes modtaget.

Du kan ikke bestille intropakken, hvis du er bosiddende udenfor EU/EØS, da dette kan være i strid med gældende love eller regler.

Mød en af vores rådgivere

Andre, der har bestilt en intropakke, har også booket et opkald fra en formuerådgiver, hvor der er mulighed for at få en snak om, hvad Formupleje kan gøre for netop dig og din økonomi.

Bestil en opringning