Spring til indhold

Nyhed | Formuepleje Exclusive

Særlig rådgivning til formuende familier.

Som noget nyt tilbyder vi et dedikeret team til at varetage og imødekomme ønsker og behov, der gør sig gældende blandt særligt formuende familier. Overstiger familieformuen 50 mio. kr., åbner der sig nye muligheder i Formuepleje – både hvad angår investeringsløsninger, prisfastsættelse og alle fordelene som Exclusive-kunde hos os.

Adgang til et dedikeret Exclusive-team

Adgang til et dedikeret Exclusive-team

Formuepleje Exclusive understøtter det særlige nærvær, der er en kerneværdi hos Formuepleje og har været det siden begyndelsen i 1986. Vi ved, at enhver formue ofte gemmer på en historie på tværs af generationer. Vi er her for at rådgive om økonomi og investering i alle livets forhold, og vi er bevidste om det store ansvar, der følger med, når familier vælger os som formueforvalter.

Som Exclusive-kunde hos Formuepleje bliver du tilknyttet et dedikeret team, der er klar til at imødekomme de helt særlige ønsker og behov, der gør sig gældende blandt vores mest formuende kunder.

Udvidet rådgivning

Udvidet rådgivning

Som Exclusive-kunde i Formuepleje får du adgang til en lang række særlige og unikke fordele. Du vil først og fremmest få glæde af udvidet rådgivning og sparring inden for formueforvaltning, skatteplanlægning, arv og risikostyring – foruden direkte og særlig adgang til vores investeringsspecialister, hvor du blandt andet kan høre mere om muligheden for alternative aktivklasser.

Via vores unikke partnerskabsmodel får dig og din familie også adgang til specialister inden for generationsskifte, familieret, revision, forsikring og pension. Derudover tilbyder vi vores Exclusive-kunder unik adgang til en særlig udvidet sundhedsordning.

Unikke og særlige fordele som Exclusive-kunde

Udover fordelene, der følger med fra Premium-universet, får du som Exclusive-kunde i Formuepleje adgang til følgende særlige fordele og privilegier:

Specialdesignede investeringsløsninger

Adgang til specialdesignede investeringsløsninger

Som Exclusive-kunde i Formuepleje får du adgang til et dedikeret team, der står klar med særlig rådgivning og specialdesignede investeringsløsninger til fordelagtige priser. Du får unik og direkte sparring med vores investeringsspecialister – for eksempel om muligheder inden for alternative aktivklasser.

Eksklusive events og arrangementer

Særligt eksklusive og personlige events

Som kunde i vores exclusive-segment bliver du inviteret til eksklusive events og netværksarrangementer, der afvikles i løbet af året. Du har blandt andet mulighed for at komme med til særlige investeringsseminarer, kulturelle arrangementer og udlandsture.

Eksklusiv sundhedsordning og egen forsikringsmægler

Eksklusiv sundhedsordning og egen forsikringsmægler

Som Exclusive-kunde tilbyder vi dig og din familie adgang til en særlig og eksklusiv sundhedsordning, der er et ekstra udvidet sundhedstilbud ved siden af din praktiserende læge. Herigennem bliver I tilbudt særlige services relateret til helbred i form af rådgivning eller undersøgelser. Som noget nyt får I som familie også adgang til jeres egen forsikringsmægler.

Bliv en del af Formuepleje Exclusive

Bliv en del af Formuepleje Exclusive

Er du en del af en familie med en samlet formue over 50 mio. kr., eller repræsenterer du en formuende familie, åbner der sig nye muligheder i Formuepleje.

Vi hjælper dig med at skabe tryghed omkring din formue for dig og de næste generationer – både gennem direkte rådgivning og sparring med vores formuerådgivere og investeringsspecialister, men også via vores partnersamarbejder. Ræk ud og få en uforpligtende præsentation af dine muligheder med Formuepleje Exclusive.

Kontakt os og hør mere om Formuepleje Exclusive

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op