Spring til indhold

Premium-fordele

Når du investerer for tre millioner kroner eller derover i Formueplejes investeringsløsninger, træder du ind i et fællesskab af investorer, der nyder særlige privilegier og services. Vores Premium-koncept har tre trin: Premium, Premium Elite og Premium Elite Plus

Investeringsfællesskab med attraktive fordele

Vi udvikler løbende vores værditilbud og hører meget gerne fra dig, hvis du har ønsker eller idéer til øvrige fordele. Her kan du se de aktuelle værditilbud for vores Premium-segmenter.

Premium

Premium

Hører du til en husstand, der har investeret minimum tre mio. kr. i Formueplejes fonde, bliver du automatisk Premium-kunde. Med det følger en række værditilbud:

 • Personlig formuerådgiver
 • Årligt rådgivningsmøde
 • Gratis Eurocard og Priority Pass med ti klip
 • Unikke faglige og sociale netværksarrangementer
 • Årlig Premiumdag og fagdag
 • Fire årlige kvartalsorienteringer
 • En detaljeret kvartalsrapport
 • Praktik for børn og børnebørn (18-25 år)
 • Pensionstjek
 • App, hvor du løbende kan følge udviklingen i dine investeringer
 • Magasinet FORMUE
Premium Elite

Premium Elite

Er investeringen målt på husstandsniveau over 10 mio. kr., overgår du til Premium Elite-kunde. Udover Premium-fordelene, der selvfølgelig også gælder for dig, får du en række ekstra værditilbud:

 • Fuld rådgivningspakke: Årlig formueanalyse, Senior Wealth Plan og pensionstjek
 • Revisor- eller advokatdeltagelse betalt til rådgivningsmøder
 • Udvidet praktiktilbud til børn og børnebørn (18-25 år)
 • LEI-kode administreret og betalt af Formuepleje
 • Eksklusive faglige arrangementer
 • Ordninger relateret til helbred
 • 2 x Gratis Eurocard samt tilhørende Priority Pass med 10 gratis klip pr. husstand
Premium Elite Plus

Premium Elite Plus

Har din husstand investeret for 25 mio. kr. eller derover, tilhører du vores Premium Elite Plus-segment. Her er der ofte tale om kunder, der driver eller har drevet virksomhed med en formue placeret i et eller flere selskaber. Dermed melder der sig spørgsmål om generationsskifte og fælles eller separat formueforvaltning, hvis eller når den næste generation lukkes ind i beslutningerne om, hvordan pengene skal forvaltes. I samarbejde med EY tilbyder vi derfor vores kunder i dette segment at få udarbejdet en ”Familieforfatning”. Udover de øvrige fordele får du som Premium Elite Plus-kunde følgende særlige privilegier:

 • En årlig netværkstur med andre Premium Elite Plus-kunder
 • Udarbejdelse af en ”Familieforfatning” til en særlig attraktiv pris
 • 2 x gratis Eurocard og Priority Pass med 20 klip pr. hustand

Eksklusive arrangementer og events

Som en del af vores Premium-univers bliver du inviteret til de mange eksklusive netværksarrangementer, der afvikles i løbet af året. Du kommer blandt andet med til særlige Premiumdage, investeringsseminarer og kulturelle arrangementer. Du kan tilmelde dig vores events via ”Mit Formuepleje” – enten som app eller på formuepleje.dk.

Ekstra luksus på dine rejser

Ekstra luksus på dine rejser

Alle vores Premium-kunder har med Formuepleje adgang til ekstra luksus på rejser. Dels med et gratis Eurocard, der giver dig fordele og fleksibilitet, når du betaler i udlandet – og dels med et Priority Pass, der giver dig loungeadgang i mere end 1.200 lufthavne verden over.

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning

Som en del af vores Premium-univers har du altid adgang til din egen personlige formuerådgiver, som kan give dig sparring og rådgivning på dine økonomiske forhold.

Investerer du for mere end 10 millioner i vores investeringsløsninger, er du omfattet af vores udvidede VIP-service. Her får du adgang til en fuld rådgivningspakke, der blandt andet består af en årlig formueanalyse, en Senior Wealth Plan, pensionstjek og en gratis LEI-kode, der administreres og betales af Formuepleje. Vi betaler derudover din revisors eller advokats honorar for deltagelse på rådgivningsmøder.

Book et personligt møde

Praktikophold til børn og unge

Har du børn eller unge i alderen 18-25 år under uddannelse? Som Premium-kunde har de mulighed for at komme på praktikophold hos Formuepleje. Din personlige rådgiver holder dig løbende orienteret om de aktuelle muligheder.

Som Premium Elite-kunde har du mulighed for at sende dine børn og børnebørn i en udvidet praktik hos os, som typisk er en 3-4 dages studietur til spændende finansielle institutioner og virksomheder rundt omkring i verden.

Hør mere om det udvidet praktikopholdet i videoen her.

Er du allerede en del af vores Premium-univsers?

Er du allerede en del af vores Premium-univsers?

Hvis du allerede er del af en af vores Premium-segmenter, kan du på Mit Formuepleje følge udviklingen i dine investeringer, tilmelde dig arrangementer og se de fordele, som du har adgang.

Log ind

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op