Spring til indhold

Fond

EM Virksomhedsobligationer

Afdelingen EM Virksomhedsobligationer er en udbyttebetalende afdeling, der investerer i en bred portefølje af virksomhedsobligationer udstedt af selskaber med forretningsområde inden for Emerging Markets. Afdelingen har som målsætning at skabe langsigtet et merafkast i forhold til en bred portefølje af tilsvarende kreditobligationer.

Om EM Virksomhedsobligationer

Afdelingen investerer primært i virksomhedsobligationer, som er udstedt af selskaber, der er hjemmehørende i eller har en væsentlig del af deres aktiviteter inden for emerging og frontier markeder. Udvælgelsen fokuserer på grundig analyse af virksomhedernes gearing, indtjening og cash flow samt på gældsnedbringelse. Obligationerne i afdelingen kan have Investment Grade og High Yield kreditvurderinger. Andelen af High Yield obligationer vil variere over tid.

ISIN-kode: DK0060632842
Benchmark: J.P. Morgan CEMBI Broad Divers DKK hedge

Tabsrisiko* og investeringshorisont

Tabsrisiko:
Middel
Horisont:
Min. 3 år

* I Formuepleje benytter vi en egenudviklet model til risikoklassificeringen af vores fonde, hvor risikoklassificeringen fastlægges på baggrund af tabsrisikoen på 24-36 måneders sigt. Du kan læse mere om Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering her.  

Du skal være opmærksom på, at Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering og vores egne estimater på fremtidige afkast kan afvige fra den risikoklassificering og de afkastscenarier, der fremgår af dokument med central information, som er baseret på fælles europæiske regler. Du kan finde dokument med central information for hver fond her

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få mere viden om vores fonde

Fondsbørsmeddelelser

Fondsbørsmeddelelser

Formuepleje A/S sender, når det er relevant og påkrævet af gældende lovgivning, meddelelser til Nasdaq Copenhagen.
Se alle fondsbørsmeddelelser

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept

Mød os

Kom til intromøde

Introduktionsmøderne er et tilbud til nye interesserede investorer og andre, der har lyst til at høre mere om Formueplejes måde at investere på.
Book et intromøde