Spring til indhold

Vi er eksperter i langsigtet opsparing

I Formuepleje har vi en målsætning om at være de bedste til det, vi laver, og levere et systematisk, langsigtet merafkast til vores kunder. Som Danmarks største privatejede kapitalforvalter har vi alle forudsætninger for at leve op til den ambition - og resultaterne taler for sig selv.

I Formuepleje har vi investeringsløsninger for alle, og vi arbejder hver dag for to ting: At skabe attraktive langsigtede afkast til vores kunder, og for at bevare og øge deres formuer over tid. 

Det gør vi ud fra disse værdier:

  • Bankuafhængighed
  • Transparens
  • Bæredygtighed

Derudover investerer vi selv i de samme løsninger og på samme betingelser som vores kunder. Det giver os et stærkt incitament til at maksimere afkastet samt minimere risikoen og omkostningerne. Dermed investerer vi ikke blot for vores kunder, men også sammen med dem.

Investeringsløsninger og rådgivning efter dine behov 

I Formuepleje prioriterer vi det gode samarbejde med vores kunder, og for at kunne være den sparringspartner for livet, som vi ønsker, vil vi gerne være tæt på dem. Også geografisk.

Derfor har vi kontorer i Aarhus, Hellerup og Odense, og vi har rådgivere i hele landet for at kunne møde vores kunder, når og hvor de ønsker det. På den måde kan vi yde den optimale rådgivning om alle relevante formueforhold. 

Vi lægger med andre ord vægt på at gøre samarbejdet så enkelt for dig som muligt, og det betyder, at når du overlader din opsparing til os, bruger vi al vores ekspertise og erfaring på det, vi gør bedst, så du kan koncentrere dig om det, der giver værdi for dig.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere

Har du spørgsmål til vores investeringsløsninger, dine muligheder for at blive kunde eller om Formuepleje generelt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mød alle vores medarbejdere
Kontakt og find vej til Formuepleje

Kontakt og find vej til Formuepleje

Her finder du kontaktoplysninger på Formuepleje samt praktiske informantioner, når du skal finde vej til et af vores kontorer i Aarhus, Hellerup eller Odense. 

Find kontaktoplysninger på Formuepleje her

Om os

Organisation bag

Formuepleje blev stiftet af Claus Hommelhoff og Erik Møller tilbage i 1986. I dag er Formuepleje Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter og har kontorer i Aarhus, Hellerup og Odense.

Formueplejekoncernen består af Formuepleje Holding A/S, Formuepleje A/S og Absalon Corporate Credit Fondsmæglerskab A/S. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op