Spring til indhold

Vi er eksperter i langsigtet opsparing

I Formuepleje har vi en målsætning om at være de bedste til det, vi laver, og levere et systematisk, langsigtet merafkast til vores kunder. Som en af Danmarks største bankuafhængige privatejede kapitalforvaltere har vi alle forudsætninger for at leve op til den ambition.

Introduktion til Formuepleje

I Formuepleje arbejder vi hver dag for to ting: At skabe attraktive langsigtede afkast til vores kunder, og for at bevare og øge deres formuer over tid. 

Derudover investerer vi selv i de samme løsninger og på samme betingelser som vores kunder. Det giver os et stærkt incitament til at maksimere afkastet samt minimere risikoen og omkostningerne. Dermed investerer vi ikke blot for vores kunder, men også sammen med dem.

Investeringsløsninger og rådgivning efter dine behov 

I Formuepleje prioriterer vi det gode samarbejde med vores kunder, og for at kunne være den sparringspartner for livet, som vi ønsker, vil vi gerne være tæt på dem. Også geografisk.

Derfor har vi kontorer i Aarhus og Hellerup, og vi har rådgivere i hele landet for at kunne møde vores kunder, når og hvor de ønsker det. På den måde kan vi yde den optimale rådgivning om alle relevante formueforhold. 

Vi lægger med andre ord vægt på at gøre samarbejdet så enkelt for dig som muligt, og det betyder, at når du overlader din formue til os, bruger vi al vores ekspertise og erfaring på det, vi gør bedst, så du kan koncentrere dig om det, der giver værdi for dig.

Interessefællesskab

Interessefællesskab

I Formuepleje deler vi din interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt. For når vi skaber værdi for dig, skaber vi også værdi for os selv.
Det sikrer vi blandt andet ved at:

  • Vi arbejder med resultathonorar, og vi investerer selv i samme løsninger som dig - på præcis samme vilkår.
  • Vi er uafhængige af handelsinteresser. Hos os betaler du kun for kapitalforvaltning – aldrig for handler og diverse følgeforretninger.
  • Vi er transparente omkring hele vores indtjening og afkast.
Sådan skaber vi langsigtet afkast for dig
Afkast

Afkast

Vi blev stiftet i 1986 og har siden specialiseret os i langsigtede investeringer. Vi har en målsætning om at levere et konkurrencedygtigt, risikostyret afkast efter alle omkostninger og at bevare og øge værdien af din formue over tid.

Derfor er vi også særligt stolte af, at uafhængige analysebureauer gang på gang placerer Formuepleje blandt de bedste danske formueforvaltere.

Se alle fonde og afkast
Bæredygtighed

Bæredygtighed

Ved at investere bæredygtigt bidrager du til omstillingen mod en grønnere verden, og hos Formuepleje mener vi, at en god investering sagtens kan være bæredygtig.

Hos os handler bæredygtighed ikke kun om at frasortere de selskaber, som ikke lever op til vores kvalitetskrav. Det handler i mindst lige så høj grad om at investere i de selskaber, som driver omstillingen til en mere bæredygtig verden fremad. Dette ses blandt andet via vores Better World fonde.

Læs mere om bæredygtige investeringer
Vores medarbejdere

Vores medarbejdere

Har du spørgsmål til vores investeringsløsninger, dine muligheder for at blive kunde eller om Formuepleje generelt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mød alle vores medarbejdere
Kontakt og find vej til Formuepleje

Kontakt og find vej til Formuepleje

Her finder du kontaktoplysninger på Formuepleje samt praktiske informantioner, når du skal finde vej til et af vores kontorer i Aarhus og Hellerup.

Find kontaktoplysninger på Formuepleje her

Om os

Organisation bag

Formuepleje blev stiftet af Claus Hommelhoff og Erik Møller tilbage i 1986. I dag er Formuepleje en af Danmarks største bankuafhængige kapitalforvaltere og har kontorer i Aarhus og Hellerup.

Formueplejekoncernen består af Formuepleje Holding A/S og Formuepleje A/S. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op