Investering er en tillidssag

Som investor i Formuepleje kan du være sikker på, at vi respekterer dit hårde arbejde med at opbygge en formue, og vi arbejder målrettet for, at den skal yngle. Vi ved, at langsigtet attraktivt afkast ikke kommer af sig selv. Det kræver omhyggelig udvælgelse af de mest perspektivrige værdipapirer, daglig pleje og optimering, professionel administration og fokuseret risikostyring. 

Det er sådan, vi arbejder, og faktisk tror vi så meget på vores eget koncept, at både medarbejdere og stiftere selv har investeret et trecifret millionbeløb i Formueplejeforeningerne. Vi er i samme båd som vores investorer, og det sikrer, at vi altid har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som overhovedet muligt.

Det er blandt andet derfor, at Formuepleje mere flere end 11.000 investorer i dag er Danmarks største uafhængige kapitalforvalter.

Fra 1 til {{safevokset}} millioner kroner på {{safealder}} år

Den første portefølje, Formuepleje Safe, blev stiftet i maj 1988. En investering på 1 million kroner i Formuepleje Safe er blevet til mere end {{safevokset}} millioner kroner på {{safealder}} år efter alle omkostninger. 

Vil du vide mere?

Læs historien om Formuepleje her eller få mere information i vores intropakke, som du gratis kan bestille her.

Vil du hellere møde os personligt, kan du tilmelde dig et intromøde, hvor du sammen med en formuerådgiver og andre nysgerrige kan få mere at vide om vores måde at investere på over en let frokost eller en kop kaffe. Intromøderne afholdes løbende flere steder i landet. Se hvor, og tilmeld dig her.