Spring til indhold

Viden

Få mere ud af din opsparing

Der er mange gode grunde til at investere din formue, men der er også mange muligheder og forhold, du bør sætte dig ind i for at finde den rette løsning for dig. Vi giver dig overblik over nogle af mulighederne og klæder dig på, så du har de bedste forudsætninger for at bevare og øge din formue på langt sigt. 

Får du den rigtige rådgivning?

Personlig rådgivning

Får du den rigtige rådgivning?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue.

Tal med en rådgiver - helt uforpligtende

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få meget mere viden

Få nyheder om investering

Aktuelt

Få nyheder om investering

I Formueplejes nyhedsunivers klæder vi dig på med viden om udviklingen i Formueplejes investeringsløsninger og om, hvordan aktuelle emner påvirker de finansielle markeder og den globale økonomi.
Læs aktuelle nyheder
Magasinet FORMUE

Aktuelt

Magasinet FORMUE

Magasinet FORMUE udkommer en gang i kvartalet og indeholder artikler, der giver dig indsigt i udviklingen på de finansielle markeder og i mulighederne for at optimere din privatøkonomi.
Læs magasinet FORMUE
Dagens kurser

Din investering

Dagens kurser

Du kan altid følge med i den seneste udvikling i Formueplejes børsnoterede investeringsløsninger. Vi opgør indre værdi flere gange om dagen, så du altid har adgang til senest opdaterede værdi af din investering.
Se dagens kurser