Spring til indhold

Introvideo on demand

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Er du ny investor eller interesseret i at høre mere om, hvad Formuepleje kan gøre for dig? Så har du mulighed for at se vores introvideo online og få en introduktion allerede nu. Hos Formuepleje bliver du en del af et stærkt investeringsfællesskab med attraktive fordele, hvor vi har hjulpet formuende danskere med at få opsparingen til at vokse siden 1986.

Få adgang til vores introvideo her

Få adgang til vores introvideo

Se vores online introvideo og få en introduktion til Formuepleje. Felter markeret med * skal udfyldes.
Se vores introvideo når det passer dig

Se vores introvideo når det passer dig

I vores introduktionsvideo kan du høre mere om vores investeringskoncept og vores stærke investeringsfællesskab. Du bliver samtidig klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din formue. Når du udfylder formularen nedenfor, modtager du et link til introvideoen på mail – og så kan du se den, lige når det passer dig.

Introduktionen tager ca. 10 minutter, hvor vi kommer ind på en bred vifte af de spørgsmål, vi oftest bliver mødt af.

Har du yderligere spørgsmål i forhold til at afklare, om Formuepleje er den rigtige investeringspartner for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Til husstande med en investérbar formue på tre mio. kr. og derover tilbyder vi personlig rådgivning.

Læs mere og kontakt os her
"Jeg investerer for at få friheden til at vælge til og fra"

Investorportræt

"Jeg investerer for at få friheden til at vælge til og fra"

For Mathias Kehlet startede rejsen som investor med sin mors gode råd om, at det aldrig er for tidligt at komme i gang. Siden har han fået interessen helt ind under huden, og nu investerer han med et mere målrettet fokus for at give sig selv den størst mulige økonomiske frihed til at leve det liv, han ønsker.

Læs investorportrættet her

Rådgivning

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om Formuepleje – og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, har du mulighed for at bestille en intropakke eller blive ringet op af en af vores formuerådgivere.