Spring til indhold

26. maj 2021

Formuepleje planlægger at fusionere Afdeling Danske Aktier

Af Kommunikationsafdelingen

Investeringsforeningen Formuepleje indkalder i slutningen af juni til ekstraordinær generalforsamling, da bestyrelsen ønsker at fusionere Afdeling Danske Aktier ind i Afdeling Globale Aktier.

Bestyrelsen for Investeringsforeningen Formuepleje er på et bestyrelsesmøde den 25. maj 2021 blevet enige om en fusionsplan for Afdeling Danske Aktier, så afdelingen fusioneres ind i Afdeling Globale Aktier.

Forslaget skal behandles på en ekstraordinær generalforsamling den 29. juni 2021.

Årsagen skal findes i, at Afdeling Danske Aktier ikke rummer det store vækstpotentiale, og at en investering i Formuepleje Globale Aktier giver mere mening.

”Tidligere i år har vi fusioneret Formuepleje Forbrugsaktier og Rusland ind i Globale Aktier ud fra cirka samme overvejelser: Nemlig at investorerne opnår en langt bedre investering. Investorerne får en mere veldiversificeret portefølje og dermed også lidt lavere risiko end i en fond med et snævert dansk fokus,” fremhæver Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje. 

Er du investor i Afdeling Danske Aktier, vil din investering i afdelingen ophøre, og værdipapirerne vil blive ombyttet til andele i Formuepleje Globale Aktier, såfremt fusionen skrider frem som planlagt. Er der et overskydende beløb, vil dette blive udbetalt til din konto. At afdelingen ophører, betyder også, at investorerne i Formuepleje Globale Aktier ikke bliver yderligere eksponeret til danske aktier. 

Vedtages forslaget om fusionen på den ekstraordinære generalforsamling, skal vedtagelsen herefter have Finanstilsynets godkendelse, og under den forudsætning sker overdragelsen af nye investeringsbeviser i Formuepleje Globale Aktier automatisk.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Insert alt text

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Insert alt text

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Insert alt text

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver