Spring til indhold

Ejendomsteamet

Formuepleje Ejendomme er sat i verden for at skabe værdi for investorer gennem formidling, forvaltning og udvikling af udlejningsejendomme. Derfor har alle i vores dedikerede ejendomsteam mange års erfaring med at håndtere projekter fra indkøb til drift og rapportering.

Ejendomsteamet

Formueplejes Ejendomsteam består af:

Kristian Voldsgaard

Ejendomsdirektør

Kristian Voldsgaard

Kristian Voldsgaard er ejendomsdirektør og partner i Formuepleje. Han har været ejendomsmægler siden 2006 og har ejet og drevet syv ejendomsmæglerbutikker, et erhvervscenter og en projektafdeling fra 2008-2020. Kristian er fra 2012-2019 kåret til Danmarks mest sælgende ejendomsmægler seks gange. Han har via sit store netværk i gennemsnit solgt 800 ejerlejligheder og investeringsejendomme om året og har siden 2015 primært beskæftiget sig med erhvervsejendomme og projektudvikling. Som ejendomsdirektør er Kristian ansvarlig for udviklingen af Formuepleje Ejendommes portefølje og generelle drift.
Henrik Demant

CFO i Formuepleje Ejendomme

Henrik Demant

Henrik Demant er CFO i Formuepleje Ejendomme og har af uddannelse en cand.merc. i Finance fra Aarhus Universitet, valgfag på MBA-niveau. Han har tidligere været involveret i børsnoteringen af en ejendomskoncern, hvor han også har været økonomidirektør. Henrik har stor erfaring i ledelse og finansiel styring af internationale private equity-fonde samt børsnoterede selskaber. Som CFO har Henrik ansvaret for al økonomi og den finansielle strategi.
Pernille Lyngsø

Ejendomschef i Formuepleje Ejendomme

Pernille Lyngsø

Pernille Lyngsø er ejendomschef i Formuepleje Ejendomme. Hun har fra 1989-2019 arbejdet som ejendomsmægler og erhvervsmægler. Som ejendomschef varetager Pernille al dialog med administratorer og øvrige samarbejdspartnere. Hun har ansvaret for optimering af vores ejendomme og lejemål - herunder at sikre lav tomgang og optimering af drift i forhold til omkostninger og indtægter.
Michael Karlsen

Udlejningschef i Formuepleje Ejendomme

Michael Karlsen

Michael Karlsen er udlejningschef i Formuepleje Ejendomme. Han er tidligere indehaver af flere ejendomsmæglerbutikker og har 25 års erfaring inden for salg, markedsføring og kommunikation. Som udlejningschef har Michael ansvar for udlejning af lejemål for at sikre og videreudvikle Formueplejes ejendomsportefølje - ved at sikre høj udnyttelse af lejepotentiale i vores ejendomme.
Henrik Borch

Real Estate Investement Manager

Henrik Borch

Henrik Borch er Real Estate Investment Manager og Cand.merc. i Finance. Han har i perioden 2015-2021 været ejendomskonsulent i to af Danmarks største erhvervsmæglere, hhv. Sadolin & Albæk A/S og Colliers International Danmark A/S. Henrik har senest været chef for Colliers’ vurderings- og rådgivningsafdeling i Aarhus. Han har derfor et stort kendskab til ejendomsmarkedet og har rådgivet nogle af de største danske og udenlandske ejendomsinvestorer om ejendomsdispositioner i Danmark. Som Real Estate Investment Manager er Henrik ansvarlig for håndtering af købsprocesser og investormateriale.

Bestyrelsen for Formuepleje Ejendomme

Vi er drevet af gode investeringer – for både din og vores egen skyld. Derfor har vi allieret os med nogle af Danmarks dygtigste mennesker, som hjælper os med at drive en fornuftig forretning og foretage fordelagtige investeringer.

 • Jesper Hentze Andersen er management advisor hos Emerson Electric, et Fortune 500 selskab. Stillingen hos Emerson er ny fra december 2021, hvor Jesper som arbejdende bestyrelsesformand i familievirksomheden Mita-Teknik A/S foranledigede et salg til Emerson.  Jesper har mere end 25 års erfaring med international forretnings- og virksomhedsdrift fra forskellige stillinger som salgsdirektør, kundechef og administrerende direktør. Gennem sin karriere har Jesper opbygget stærke kompetencer inden for strategi, forhandling, salg/marketing, ledelse og kommunikation. Udover de daglige opgaver er Jesper samlende figur for familiens øvrige investeringsaktiviteter i værdipapirer, skove, ejendomme og egenkapitalinvestering. Jesper er desuden aktiv i Investor Boards og bestyrelser i forbindelse med investeringer i SME´s og Startups.
 • Lars Sylvest er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har mere end 35 års erhvervserfaring, blandt andet som finanschef i Alfa-laval-koncernen, kontorchef i Privatbankernes Erhvervsafdeling samt 25 år som koncernfinansdirektør i Grundfos-koncernen – herunder som administrerende direktør for Grundfos Finance.
  Siden 1995 har Lars fungeret som bestyrelsesmedlem i en række industrielle og finansielle virksomheder – herunder selskaber med investering i fast ejendom. Derudover har han i 25 år siddet i Nykredits Styrelsesråd/Repræsentantskab.
 • Kristian Voldsgaard er ejendomsdirektør og partner i Formuepleje. Han har været ejendomsmægler siden 2006 og har ejet og drevet syv ejendomsmæglerbutikker, et erhvervscenter og en projektafdeling fra 2008-2020. Kristian er fra 2012-2019 kåret til Danmarks mest sælgende ejendomsmægler seks gange. Han har via sit store netværk i gennemsnit solgt 800 ejerlejligheder og investeringsejendomme om året og har siden 2015 primært beskæftiget sig med erhvervsejendomme og projektudvikling. Som ejendomsdirektør er Kristian ansvarlig for udviklingen af Formuepleje Ejendommes portefølje og generelle drift.

Investeringskomitéen

Formueplejes investeringskomité består af:

 • Søren Astrup, direktør, Formuepleje A/S
  Søren Astrup har vidtrækkende investeringserfaring efter 20 år med kapitalforvaltning og er blandt andet tidligere investeringsdirektør for Formuepleje og porteføljemanager i SydInvest. Ansat hos Formuepleje siden januar 2003.
 • Henrik Franck, investeringsdirektør, Formueplejekoncernen
  Henrik Franck har massiv investeringserfaring fra næsten 30 år med kapitalforvaltning og er blandt andet tidligere investeringsdirektør for PFA og JØP. Ansat hos Formuepleje siden januar 2013.
 • Frank Reisbøl, direktør, Formueplejekoncernen
  Frank Reisbøl er en erfaren investeringsprofil efter næsten 35 år med finans og investering og er blandt andet tidligere leder og administrende direktør for Banque Carnegie Luxembourg. Ansat hos Formuepleje siden 2020.

Vil du vide mere?

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke