Spring til indhold

Mix High

Mix High er en portefølje, der indeholder både aktier og obligationer, hvor tabsrisikoen betegnes som høj. Fonden er ugearet og har fire stjerner hos Morningstar.

 

Om Mix High

Fonden retter sig mod investorer med en lang investeringshorisont. Porteføljen indeholder en række forskellige aktivklasser for at sikre en optimal risikospredning, typisk med overvægt af aktier. Der foretages desuden ændring af vægtene for de enkelte aktivklasser for at tage højde for konjunkturudviklingen.

ISIN-kode: DK0060182970
Risikoindeks: Mix High risikoindeks

Tabsrisiko* og investeringshorisont

Tabsrisiko:
Høj
Horisont:
Min. 4 år

* I Formuepleje benytter vi en egenudviklet model til risikoklassificeringen af vores fonde, hvor risikoklassificeringen fastlægges på baggrund af tabsrisikoen på 24-36 måneders sigt. Du kan læse mere om Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering her.  

Du skal være opmærksom på, at Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering og vores egne estimater på fremtidige afkast kan afvige fra den risikoklassificering og de afkastscenarier, der fremgår af dokument med central information, som er baseret på fælles europæiske regler. Du kan finde dokument med central information for hver fond her

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op