Spring til indhold

Formuepleje Ejendomme

Materiale om Formuepleje Ejendomme 1

Formueplejes ejendomsfonde

Formueplejes ejendomsfonde investerer udelukkende i boligudljeningsejendomme af høj kvalitet i de mest attraktive boligområder i primært København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Ejendommene vil primært findes i vækstområder, der er nøje udvalgt på baggrund af data fra blandt andet Danmarks Statistik og Institut for Fremtidsforskning. Vækstområderne er særligt attraktive at investere i, da det ofte er muligt at opnå lejestigninger, som ligger over inflationen, hvilket forøger afkastet til investorerne.

Interesseret i ejendomsinvestering?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for investering i Formuepleje Ejendomme, eller ønsker du at blive orienteret, når der er nyt i relation til Formuepleje Ejendomme, kan du kontakte os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.   

Konceptet

Som investor i Formueplejes ejendomsfonde får du del i en attraktiv investering, der bygger på de samme værdier og høje krav til kvalitet, som vores øvrige investeringsfonde har været kendt for i mere end 30 år.

Vores ejendomsfonde adskiller sig fra branchestandarden ved at lægge vægt på følgende grundprincipper:

  • Interessesammenfald med investorerne: Vi arbejder med en kombination af fast honorar og resultathonorar for at sikre, at vi deler investorernes interesse i at nå et attraktivt, langsigtet afkast.
  • Uafhængighed af bankinteresser: Formuepleje er – og har altid været – uafhængige af bankinteresser. Det betyder, at vi lader vores afkast tale for sig selv, for vi betaler ikke nogen for at anbefale vores produkter.
  • Transparens: I Formuepleje er der ingen skjulte omkostninger, og vi er helt åbne omkring vores indtjening, honorarer, risici og aftaleforhold.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op