Spring til indhold

Vi deler dine interesser

I Formuepleje Ejendomme får du del i en investering, hvor du kan være sikker på, at vi altid gør vores bedste for at skabe et attraktivt risikojusteret afkast til dig. Jo bedre resultater vi skaber for dig, jo bedre resultater skaber vi nemlig også for os selv.

Se om en investering i Formuepleje Ejendomme er noget for dig
Få nyt om Formueplejes ejendomsfonde

Få nyt om Formueplejes ejendomsfonde

Vil du være blandt de første til at høre nyt, når der er nye fonde på vej? Så kan du skrive dig op til at modtage nyheder, udbuds- og andre investormaterialer, når vi løbende åbner for nye investeringsmuligheder.

 

Få nyt om Formueplejes ejendomsfonde

Vi gør det nemt at investere i ejendomme

Som almindelig investor kan det være svært at komme ind på ejendomsmarkedet, hvor du i modsætning til andre aktivklasser blandt andet skal forholde dig til finansiering, vedligeholdelse og administration af ejendommen.

Med en investering i Formueplejes ejendomsfonde har du mulighed for at komme ind på ejendomsmarkedet uden al besværet. Du bliver du en del af et professionelt investeringsfællesskab, hvor eksterne rådgivere foretager juridisk, finansiel og teknisk due diligence samt tager sig af de øvrige praktiske forhold, når ejendommene er købt.

Investering i ejendomme er et aktiv, hvor man relativt præcist kan forudsige sit cashflow og kender sine indtægter i mange år frem. Det er derfor, vi i Formuepleje går målrettet efter attraktivt beliggende ejendomme og primært i de store byer, hvor vi har en forventning om, at der er minimal tomgang, og at de er udlejet nogenlunde konstant. Samtidig låser vi vores finansiering delvist med fastforrentede realkreditlån i mange år frem, og derfor er en ejendomsinvestering hos Formuepleje heller ikke så følsom over for rentestigninger.

Hvorfor investere i Formuepleje Ejendomme?

Hvorfor investere i Formuepleje Ejendomme?

Formuepleje Ejendomme er en attraktiv investeringsmulighed for investorer, der sparer op og ønsker at sprede deres risiko ved at investere i en aktivklasse, der hverken svinger i takt med aktier eller obligationer – og som ønsker et langsigtet, stabilt afkast.* Men der er også andre fordele.

*Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Se om en investering i ejendomme er noget for dig
Formueplejes ejendomsfonde

Formueplejes ejendomsfonde

Formuepleje har siden 2017 udbudt en række ejendomsfonde. Se hvilke muligheder, du har for at investere i ejendomme sammen med os netop nu, og få et overblik over tidligere fonde og hvilket afkast, de har givet til investorerne.

Se vores ejendomsfonde

Vil du vide mere?

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke