Spring til indhold

Skatteoverblik 2024

Skat kan være en kompliceret størrelse. Den skat du skal betale af dine investeringer afhænger nemlig af investeringsform, og i hvilket miljø de er investeret.

Få et overblik over skatten

Få et overblik over skatten

I skatteoverblikket kan du få et overblik over Formueplejes forskellige fonde, og hvordan de beskattes, afhængigt af om der er investeret med frie midler, pensionsmidler, gennem virksomhedsordningen eller  selskab.

Skatteoverblikket er en forenklet fremstilling af skattereglerne og gives som en informationsservice.

Du kan downloade skatteoverblikket som pdf her.

Læs mere om de forskellige skattemiljøer

Frie midler

Frie midler

Frie midler er penge, der ikke er placeret i en pensionsordning eller på anden måde er låst i en tidsmæssig periode. En solid økonomisk buffer er altid god at have, men er opsparingen i frie midler uforholdsmæssigt stor, risikerer du at gå glip af betydelige afkast. 

Læs mere
Pensionsmidler

Pensionsmidler

Vi ved, hvor vigtigt det er at planlægge sin pension og sætte sig ind i, hvordan du kan skabe den bedste tilværelse som pensionist. Derfor har vi gjort det nemt at få den nødvendige viden, så du har det bedste grundlag for at spare op til alderdommen på den mest optimale måde.

Læs mere
VSO og selskaber

VSO og selskaber

Er du selvstændig erhvervsdrivende eller ejer af en mindre virksomhed, bør du overveje, om du sparer op de rigtige steder, eller om du går glip af skattemæssige fordele. Der er mange muligheder for at investere gennem din virksomhed, og der er forskellige fordele forbundet med de enkelte løsninger. 

Læs mere
Få sparring på din økonomi

Få sparring på din økonomi

Vores formuerådgivere står altid klar med vejledning omkring de aktuelle skattesatser og deres betydning for din konkrete situation. 

Hvis du derfor har brug for hjælp til skatten, så har du her mulighed for at bestille en opringning af en af vores formuerådgivere.

Læs mere og bestil en opringning

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op