Spring til indhold

Kundefordele

Der er stor forskel på, hvilken rådgivning og sparring, du som kunde har behov for. Derfor tilpasser vi vores værdi- og servicetilbud alt efter det forretningsomfang, du placerer hos os. Se dine muligheder og vores kundefordele her.
At være kunde i Formuepleje

At være kunde i Formuepleje

Som kunde i Formuepleje bliver du en del af et særligt investeringsfællesskab, hvor høj faglighed, solide investeringsprodukter og ordentlighed er i centrum. Derudover får alle kunder adgang til følgende fordele:

  • Vores børsnoterede investeringsløsninger
  • Magasinet FORMUE
  • Ugentligt nyhedsbrev fra vores eksperter om de finansielle markeder
  • MitFormuepleje App hvor du løbende kan følge udviklingen i dine investeringer.
Tal med en rådgiver om dine muligheder

Vores kundesegmenter

Når du investerer for tre mio. kroner eller derover i Formueplejes investeringsløsninger, træder du ind i et selskab af investorer, der nyder særlige privilegier og services.
Vi har fire kundesegmenter med hver deres særlige fordele, du som kunde kan nyde godt af: Premium, Premium Elite, Premium Elite Plus og Exclusive.

 

Premium

Premium, Premium Elite og Premium Elite Plus

Som en del af vores Premium-univers har du adgang til din egen personlige formuerådgiver, der kan give dig sparring og rådgivning på dine økonomiske forhold. Vores Premium-univers har tre trin på baggrund af størrelsen af dine samlede aktiviteter hos os: Premium, Premium Elite og Premium Elite Plus.

Læs mere om vores Premium-univers
Formuepleje Exclusive

Formuepleje Exclusive

Overstiger familieformuen 50 mio. kr., åbner der sig nye muligheder i Formuepleje – både hvad angår investeringsløsninger og prisfastsættelse. Vores Exclusive-kunder er tilkoblet et dedikeret team, der er klar til at imødekomme de helt særlige ønsker og behov, som gør sig gældende blandt vores mest formuende kunder.

Læs mere om Formuepleje Exclusive

Sådan bliver du kunde i Formuepleje

Der er mange måder at blive kunde i Formuepleje, og ikke to investorer er ens. Der er også flere muligheder for at handle med Formueplejes investeringsløsninger. Du kan både handle på egen hånd eller via os.

Hvis du ønsker at handle for mere end 500.000 kroner, kan det være en billigere løsning at handle via vores kundesekretariat. Det gør du nemmest via handelsguiden herunder, der hjælper dig med at udfylde de nødvendige blanketter.

Ønsker du at investere for mindre end 500.000 kroner, er du også meget velkommen, men så vil vi anbefale dig at handle via digitale platforme som Nordnet, Saxo TraderGO eller din egen netbank.

Køb gennem Formueplejes kundesekretariat
Se vores introvideo når det passer dig

Se vores introvideo når det passer dig

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Formuepleje kan gøre for dig? Se vores on demand introvideo og bliv introduceret til Formuepleje allerede nu. Her har du mulighed for at høre mere om vores investeringskoncept og vores stærke investeringsfællesskab.

Du kan samtidig blive klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din formue. Det hele foregår online – og du kan se den, lige når det passer dig.

Få vores introvideo her

Bliv en del af et stærk investeringsfællesskab

"Vi skal 'spise' af opsparingen løbende,
så det giver god mening at investere i noget,
hvor risikoen er lav”

Læs investorportrættet her

"Jeg investerer for at
få friheden til at vælge
til og fra"

 

Læs investorportrættet her

”Jeg tror ikke på, at man bare skal
kaste sig ud i noget bare for at gøre det.
Jeg tror, man skal tænke på, hvad det
egentlig er, man gerne vil opnå"

Læs investorportrættet her

"Det har virkelig stor betydning
for mig, at investeringerne sker i
noget, der gør en forskel.”

Læs investorportrættet her

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op