Spring til indhold

Hvem kan investere i Formuepleje Ejendomme?

En investering i Formuepleje Ejendomme er for alle, der ønsker et supplement til en velbalanceret portefølje eksempelvis bestående af Formueplejes blandede investeringsløsninger med fokus på langsigtet opsparing.

Som en del af en portefølje med for eksempel aktier, investeringsforeninger og obligationer, kan en investering i ejendomme nemlig være med til at sprede risikoen og bidrage til et langsigtet, inflationsbeskyttet afkast.

Seks gode grunde til at have Formuepleje Ejendomme i din portefølje

1. Med en minimumsinvestering på 750.000 kroner får du del i et marked, som normalt er forbeholdt professionelle investorer.

2. Du får et stabilt forventet afkast med indbygget inflationssikring.

3. Som investor i Formuepleje Ejendomme har du forhåndsret til Formueplejes udlejningsejendomme i en periode i forbindelse med startudlejning og løbende, når der bliver ledige lejemål. Det gælder, uanset om du har et barn eller barnebarn, der har brug for en studiebolig, eller om du selv har lyst til at flytte i noget mindre.

4. Du spreder risikoen på dine investeringer.

5. Vi finansierer ejendommene delvist med traditionelle langfristede realkreditlån med fast rente.

6. Vi arbejder med resultathonorar. Derfor deler vi altid din interesse i at minimere omkostninger og skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt.

Vil du vide mere?

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke