Spring til indhold

Bæredygtighed

I Formuepleje har vi lanceret en række investeringsløsninger med ekstra fokus på bæredygtighed. Vi kalder det Better World.

I Better World-universet finder du vores to fonde Better World Environmental Leaders og Better World Global Opportunities, som hver især består af en bred vifte af virksomheder, der arbejder med bæredygtighed og giver dig mulighed for at investere bæredygtigt.

En god investering kan sagtens være bæredygtig – både for dig og i et større perspektiv

Med fondene i Better World kan du investere bæredygtigt uden at gå på kompromis med det forventede gode afkast. Better World Environmental Leaders har givet et afkast på 50,96%, siden oprettelsen i 2018, mens Better World Global Opportunities har givet et afkast på 51,86% siden opstarten i 2019.*

Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Kilde
*Afkast er opgjort for begge fondes levetid, hhv. 1.10.2018 og 1.9.2019 og frem til og med d. 30.7.2022. Kilde

Med Better World får du

To Better World fonde

To Better World fonde

Spredning af risiko

Spredning af risiko

50 % afkast for BWEL-fond*

50 % afkast for BWEL-fond*

*Afkast for Better World Environmental Leaders i hele fondens levetid (1.10.2018 - 30.7.2022). Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

E-bog: Sådan investerer du bæredygtigt uden at gå på kompromis med det gode afkast

Download vores e-bog om bæredygtig investering

Investorportrætter: Bæredygtig investering uden at gå på kompromis med afkast

Better World fondene har begge den højeste sustainability-rating hos Morningstar, og er et godt valg for dig, som gerne vil investere i bæredygtighed uden at gå på kompromis med den gode investeringscase. Mød Anita og Toke som begge har investeret i Better World.

To fonde med fokus på bæredygtighed

Hos Formuepleje har vi lanceret en række investeringsløsninger med ekstra fokus på bæredygtighed, hvor du kan investere bæredygtigt uden at gå på kompromis med det forventede gode afkast.

Better World Global Opportunities

Better World Global Opportunities

Better World Global Opportunities er sammensat af selskaber, der har det tilfælles, at de har en bæredygtig konkurrencemæssig fordel i deres respektive markeder og et stærkt fokus på overgangen til en mere bæredygtig global økonomi.
Global Opportunities er derfor et godt valg, hvis du vil investere i et bredt udsnit af virksomheder, der inden for hver deres felt har skabt en position, hvor den konkurrencemæssige fordel samtidig er bæredygtig. Et eksempel på et af selskaberne i fonden er virksomheden Linde, der er verdens største producent af industrigas.

Læs mere
Better World Environmental Leaders

Better World Environmental Leaders

I Better World Environmental leaders er vi gået skridtet videre end alene at frasortere ikke-bæredygtige virksomheder. Vores screeningsproces sker ved et aktivt tilvalg af ambitiøse virksomheder, der har det til fælles, at de aktivt bidrager til at drive den grønne omstilling fremad, og mindst 20 % af omsætningen skal være skabt af produkter, der er linket til bæredygtig omstilling.
Målsætningen for fonden er derfor at skabe et risikojusteret afkast og bidrage til en positiv miljøpåvirkning. Better World Environmental Leaders er derfor et godt valg, hvis du vil sætte et grønt aftryk i verden med din investering.

Læs mere

Bæredygtige investeringer i Formuepleje

I Formuepleje har bæredygtige investeringer været en del af investeringsstrategien længe, men tilgangen er ikke helt den samme som mange andre steder.

Det forklarer investeringsdirektør Henrik Franck i denne video, hvor du bliver klogere på, hvordan Formuepleje forholder sig til bæredygtige investeringer.

Sådan kommer du i gang

Du kan handle Better World fondene direkte i din foretrukne handelsplatform ved at søge på:

Better World Environmental Leaders (fondskode: DK0061068624) 
Better World Global Opportunities (fondskode: DK0061146529)

Kontakt

Kontakt os på 87 46 49 00 eller på info@formuepleje.dk, hvis du har spørgsmål,
eller hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at investere bæredygtigt.

Disclaimer

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk eller besøg hjemmesiden formuepleje.dk. Materialet er udarbejdet i februar 2022.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op