Spring til indhold

Bæredygtighed

I Formuepleje har vi lanceret en række investeringsløsninger med fokus på bæredygtighed. Vi kalder det Better World.

I Better World-universet finder du vores to fonde Better World Environmental Leaders og Better World Global Opportunities, der på hver deres måde arbejder med bæredygtighed. Uden at gå på kompromis med det forventede gode afkast.

Better World Global Opportunities

Better World Global Opportunities

Better World Global Opportunities er sammensat af selskaber, der har det tilfælles, at de har en bæredygtig konkurrencemæssig fordel i deres respektive markeder og et stærkt fokus på overgangen til en mere bæredygtig global økonomi.
Global Opportunities er derfor et godt valg, hvis du vil investere i et bredt udsnit af virksomheder, der inden for hver deres felt har skabt en position, hvor den konkurrencemæssige fordel samtidig er bæredygtig. Et eksempel på et af selskaberne i fonden er virksomheden Linde, der er verdens største producent af industrigas.

Læs mere om fonden her
Better World Environmental Leaders

Better World Environmental Leaders

I Better World Environmental leaders er vi gået skridtet videre end alene at frasortere ikke-bæredygtige virksomheder. Vores screeningsproces sker ved et aktivt tilvalg af ambitiøse virksomheder, der har det til fælles, at de aktivt bidrager til at drive den grønne omstilling fremad, og mindst 20 % af omsætningen skal være skabt af produkter, der er linket til bæredygtig omstilling.
Målsætningen for fonden er derfor at skabe et risikojusteret afkast og bidrage til en positiv miljøpåvirkning. Better World Environmental Leaders er derfor et godt valg, hvis du vil sætte et grønt aftryk i verden med din investering.

Læs mere om fonden her

Investorportrætter: Investering med fokus på bæredygtighed

Better World fondene er et godt valg for dig, som gerne vil investere med fokus på bæredygtighed uden at gå på kompromis med den gode investeringscase. Mød Anita og Toke som begge har investeret i Better World.

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang

Du kan handle Better World fondene direkte i din foretrukne handelsplatform ved at søge på:

Better World Environmental Leaders (fondskode: DK0061068624) 
Better World Global Opportunities (fondskode: DK0061146529)

Kontakt

Kontakt os på 87 46 49 00 eller på info@formuepleje.dk, hvis du har spørgsmål,
eller hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at investere med fokus på bæredygtighed.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op