Spring til indhold

Koncept og investeringsstrategi

En investering i Formuepleje Ejendomme er en investering i attraktive udlejningsejendomme. Halvdelen af finansieringen er i fastforrentede lån, og investering i fondene kan foretages med frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler. Minimumsinvesteringen er på 750.000 kroner.

Konceptet

Som investor i Formueplejes ejendomsfonde får du del i en attraktiv investering, der bygger på de samme værdier og høje krav til kvalitet, som vores øvrige investeringsfonde har været kendt for i mere end 30 år.

Vores ejendomsfonde adskiller sig fra branchestandarden ved at lægge vægt på følgende grundprincipper:

  1. Interessesammenfald med investorerne: Vi arbejder med en kombination af fast honorar og resultathonorar for at sikre, at vi deler investorernes interesse i at nå et attraktivt, langsigtet afkast.
  2. Uafhængighed af bankinteresser: Formuepleje er – og har altid været – uafhængige af bankinteresser. Vores afkast taler for sig selv.
  3. Transparens: I Formuepleje er der ingen skjulte omkostninger, og vi er helt åbne omkring vores indtjening, honorarer, risici og aftaleforhold.

I maj 2023 lavede Børsen en sammenligning af en række ejendomsfonde resultatet viste, at der er stor forskel på omkostningsniveauet, se mere her.

Hvordan foregår investeringsprocessen?

Hvordan foregår investeringsprocessen?

For at finde vej til porteføljen skal de enkelte ejendomme igennem en omfattende proces, der skal sikre, at der kun investesteres i ejendomme af en kvalitet, vi kan stå inde for.

Læs mere
Hvordan udvælges ejendommene?

Ejendomme

Hvordan udvælges ejendommene?

Når vi udvælger ejendommene til vores fonde, er det vigtigt, at de lever op til en række kvalitetskrav. Det omfatter blandt andet:

- Ejendomme beliggende i vækstområder
- Boligudlejningsejendomme ibrugtaget efter 1992
- Projektejendomme med høj lejesikkerhed
- Ejendomme med positiv drift og høj sikkerhed for huslejen

Læs mere
Et stærkt og erfarent team

Ejendomsteamet

Et stærkt og erfarent team

Der ligger mange års erfaring og ekspertise bag Formuepleje Ejendomme, og alle i teamet har indgående kendskab til og erfaring med investering i ejendomme. Alle ejendomsinvesteringer bliver foretaget med hjælp fra Formueplejes investeringskomite, som i sidste ende er garant for kvaliteten i de enkelte fonde.

Læs mere om teamet her

Vil du vide mere?

Bliv opdateret

I Formuepleje lancerer vi løbende nye muligheder for at investere i ejendomme, og fondene er kun åbne for tegning i korte perioder.

Hold dig opdateret

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem. Bestil et uforpligtende opkald og høre mere om vores nye fond og dine muligheder for at investere.

Ring mig op

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke