Spring til indhold

Global Future

Med Formuepleje Global Future kommer du endnu tættere på din investering. Vores nye globale aktiefond er udviklet og aktivt forvaltet internt af vores stærke og erfarne aktieteam og er skabt til at modstå turbulente tider. Fonden er børsnoteret, og du kan derfor handle den via Nordnet, Saxo, din egen netbank eller direkte via Formuepleje.

Køb og salg af investeringsbeviser

Mandsopdækket global portefølje

Er du langsigtet investor, vil du gerne investere globalt og samtidig være tæt på din portefølje, så kan Global Future være det rette supplement til dine investeringer. Med Global Future får du:

  • Egen strategi og dansk aktieteam
  • Robuste kvalitetsselskaber med gode langsigtede perspektiver
  • 35 håndplukkede globale selskaber 

I videoen her kan du høre chefporteføljeforvalter, Morten Gregersen fortælle mere om, hvordan du kommer tættere på din investering med vores nye internt forvaltede aktiefond.

Følg udviklingen for Global Future

Du kan altid følge med i den seneste udvikling i Formuepleje Global Future. Vi opgør indre værdi flere gange om dagen, så du altid har adgang til senest opdaterede værdi af din investering.

Om Global Future

Formuepleje Global Future er en akkumulerende investeringsforening, der investerer globalt i cirka 35 håndplukkede og børsnoterede selskaber inden for en række forskellige sektorer. Aktiefonden er et stærkt supplement til vores øvrige aktieprodukter og til dig, der har et langsigtet perspektiv. 

Afdelingen fokuserer på selskaber med stærke driftsmæssige kvaliteter, der kan begå sig i forskellige makroøkonomiske scenarier. Global Future har en meget langsigtet investeringshorisont, hvor der tages højde for de store samfundsmæssige udfordringer, vi står over for i de kommende årtier. 

Global Future bygger på en koncentreret og aktiv investeringsstrategi, der er udviklet og testet gennem to årtier af chefporteføljeforvalter, Morten Gregersen.

ISIN-kode: DK0062499737
Benchmark: Globalt aktieindeks - MSCI AC NR

Tabsrisiko* og investeringshorisont

Tabsrisiko:
Høj
Horisont:
Min. 5 år

* I Formuepleje benytter vi en egenudviklet model til risikoklassificeringen af vores fonde, hvor risikoklassificeringen fastlægges på baggrund af tabsrisikoen på 24-36 måneders sigt. Du kan læse mere om Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering her.  

Du skal være opmærksom på, at Formueplejes egenudviklede model til risikoklassificering og vores egne estimater på fremtidige afkast kan afvige fra den risikoklassificering og de afkastscenarier, der fremgår af dokument med central information, som er baseret på fælles europæiske regler. Du kan finde dokument med central information for hver fond her

Få mere information om vores nye aktiefond

Global Future er et stærkt supplement til vores øvrige aktieprodukter og er til dig, der har et langsigtet perspektiv og gerne vil endnu tættere på din globale portefølje. 

Download vores one pager og læs mere om Formuepleje Global Future

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op