Spring til indhold

1. august 2022

Finanstilsynet er til for at beskytte investorerne

Af Formuepleje

I Danmark er det Finanstilsynet, der har til opgave at føre tilsyn med finansielle virksomheder. Det indebærer både penge- og realkreditinstitutter, pensions- og forsikringsselskaber, investeringsforeninger, investeringsselskaber og fondsmæglere med flere.

Formuepleje er ligesom alle andre kapitalforvaltere underlagt dansk ret og samarbejder med Finanstilsynet som Formueplejes tilsynsmyndighed.

Finanstilsynet har for nylig gjort opmærksom på, at der er sket en stigning i antallet af alternative investeringsfonde, der henvender sig til private investorer, og som ikke er under tilsyn af Finanstilsynet, men som alligevel giver indtryk af, at deres investorer er beskyttet af myndighederne.

Formuepleje har konstant fokus på at leve op til alle gældende regler, krav og forventninger til os. Det gælder selvfølgelig også Finanstilsynet og øvrige myndigheder. Derfor har det ikke praktisk betydning for Formueplejes kunder, at vi er underlagt Finanstilsynet.

Men det er vigtigt at vide som en garanti for, at vores kunder altid har den nødvendige investorbeskyttelse og sikkerhed.Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver