Spring til indhold

8. juni 2023

Formueplejes virksomhedsobligations-fond hædres med fornem pris

Af Formuepleje

Formueplejes virksomhedsobligationsfond Global High Yield vinder pris for at have leveret det bedste risikojusterede afkast over en 7-årig periode i kategorien "Global High Yield" på det spanske marked.

Formueplejes virksomhedsobligationsfond, der i udlandet går under navnet Absalon Global High Yield og investerer i en bred portefølje af højtforrentede virksomhedsobligationer, har netop vundet den fornemme pris Premios Citywire España.

Prisen er en anerkendelse af de gode resultater, som Formueplejes kreditteam, der investerer i højtforrentede virksomhedsobligationer, har leveret. Formueplejes kreditteam vinder prisen, fordi de har leveret det bedste risikojusterede afkast over en 7-årig periode ud af alle formueforvaltere, der forvalter kreditobligationer til det spanske marked.

Det er ottende gang, at prisen uddeles til kapitalforvaltere, der udbyder investeringsløsninger på det store spanske marked.

I alt har 16.000 professionelle formueforvaltere fra 42 lande været i betragtning til årets priser.

”Prisen er en anerkendelse af de resultater over flere år, som vi har opnået med vores globale High Yield-strategi, som er blandt de absolut bedste i Europa. Denne her pris uddeles på baggrund af mange års afkast, og derfor er det noget, vi kan være ekstra stolte af. Her kan man ikke vinde, blot fordi man slår sit benchmark et år eller to. Prisen vidner om en langsigtet stærk performance, som vi er stolte af”, siger Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Premios Citywire España-priserne uddeles på baggrund af en række målbare kriterier gennem en 7-årig periode.

Metoden sikrer, at prisen bliver uddelt på en fair og transparent måde, der ikke favoriserer f.eks. specialiserede formueforvaltere og store globale banker. Prisen uddeles på baggrund af afkastene over en 7-årig horisont.

Under den tidsramme beregnes det gennemsnitlige risikojusterede afkast: Jo højere risikojusterede afkast i jo længere tid, jo mere sandsynligt er det at opnå en topplacering hos CitiWire. Der tages også højde for den risiko, som investoren løber ved at investere i den pågældende fond.

Læs mere om Formueplejes fond Global High Yield

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver