Spring til indhold

2. januar 2023

Peter Kjærgaard er ny administrerende direktør i Formuepleje

Af Formuepleje

Den 1. januar 2023 tiltrådte Peter Kjærgaard som ny administrerende direktør for Formuepleje.

Med skiftet fra Nykredit Banks direktion til Formuepleje skal Peter Kjærgaard stå i spidsen for Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter. Peter Kjærgaard kommer med erfaringer fra flere ledende stillinger i Nykredit-koncernen, hvor han har været i næsten 10 år. Senest har han været direktør for Wealth Management, med ansvar for koncernens formue- og kapitalforvaltning, samt været medlem af direktionen for Nykredit Bank, mens han inden da var investeringsdirektør i næsten otte år.

Peter Kjærgaard har også oparbejdet investeringserfaringer fra udlandet, hvor han både har været forbi den skotske storbank Royal Bank of Scotland (2005-2012) og franske BNP Paribas (2001-2005). Uddannelsesmæssigt er Peter Kjærgaard rundet af en bankuddannelse fra Nordea suppleret af løbende uddannelse fra Copenhagen Business School (HD), University of Westminster (MBA) og Insead (AMP).

Om den nye direktør siger bestyrelsesformand i Formuepleje Kirstine Damkjær:

”Det glæder mig meget at få Peter og hans vidtrækkende erfaring til Formuepleje. Formuepleje er i dag en af Danmarks største bankuafhængige privatejede kapitalforvaltere, og med vores ejerkreds har vi fornyede ambitioner om at vækste vores forretning til gavn for vores kunder og aktionærer. Peter er den helt rigtige person til at sætte retningen, så vi realiserer vores potentiale for langsigtet vækst.”

”Jeg ser frem til at stå i spidsen for Formuepleje og sammen med holdet skabe en slagkraftig aktør inden for formue- og investeringsområdet. Med sin størrelse, sin uafhængighed og sit stærke værdigrundlag har Formuepleje et godt udgangspunkt for at vinde kampen om kunderne i et marked der er under forandring,” siger Peter Kjærgaard.

Er du kunde i Formuepleje har du mulighed for at møde Peter Kjærgaard på Kvartalsorienteringen i Hellerup onsdag den 4. januar og i Aarhus den 5. januar. Læs mere og tilmeld dig på Mit Formuepleje.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver