Spring til indhold

19. marts 2020

Hvad betyder det når handlen med investeringsfonde suspenderes?

Af Formuepleje

Den seneste tid har flere investeringsforeninger i perioder været nødsaget til midlertidigt at suspendere handlen med deres fonde. Brancheorganisationen Finans Danmark forklarer i en artikel, hvad der ligger til grund for suspenderingerne, der er sat i verden for at beskytte dig som investor.

Den generelle usikkerhed omkring coronavirus og spredningen af COVID-19 har den seneste tid skabt store udsving på de finansielle markeder. Det har i perioder betydet, at investeringsforeninger som blandt andre Formuepleje ikke har kunnet stille retvisende priser - netop fordi de store udsving har gjort, at den præcise værdi af investeringerne ikke har kunnet udregnes.

I de tilfælde er det nødvendigt midlertidigt at suspendere handlen med investeringsbeviserne i de berørte afdelinger - ikke mindst af hensyn til investorernes sikkerhed.

Brancheorganisationen Finans Danmark har nu skrevet en artikel, som i flere detaljer forklarer, hvorfor det kan være nødvendigt at suspendere handlen med investeringsfonde, og hvorfor det er med til at beskytte dig som investor. Læs hele artiklen her. 

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Insert alt text

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Insert alt text

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Insert alt text

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver