Spring til indhold

2. februar 2022

Kurserne falder i dag på grund af udbyttebetaling

Formuepleje

Der fragår udbytter fra Formueplejes udbyttebetalende foreninger i dag. Derfor falder kurserne i de pågældende foreninger.

Der er en god grund til, at flere af Formueplejes investeringsløsninger falder i dag. Det er nemlig tid til at betale udbytte for de udbyttebetalende af Formueplejes afdelinger.

Pengene fra udbyttebetalingen er på vej ind på investorernes konti, men kan først ses i netbanken fredag den 4. februar.

Udbyttebetaling er en årligt tilbagevendende begivenhed

Investorer bør derfor ikke bekymre sig over dagens kursfald, selv om det kan se rødt ud, når man tjekker dagens kurser.

”Udbyttebetalingen foregår en gang om året og er et resultat af dels foreningernes afkast og dels, at loven om investeringsforeninger siger, at der skal betales et udbytte modsat akkumulerende afdelinger, hvor der pr. definition ikke betales udbytte,” forklarer Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

De fire afdelinger i Investeringsforeningen Formuepleje, der er udbyttebetalende, er: Globale Aktier, Global High Yield, EM Virksomhedsobligationer og Obligationer. I tabellen herunder fremgår udbytterne i de fire foreninger:

Formuepleje Globale Aktier

 

31,60

Formuepleje Global High Yield

 

6,40

Formuepleje EM Virksomhedsobligationer

 

0,00

Formuepleje Obligationer

 

0,00

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om mulighederne for at geninvestere dit udbytte, er du velkommen til at kontakte Formuepleje på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver