Spring til indhold

22. april 2021

Udbytte på vej i Formueplejes obligationsfonde

Af Formuepleje

Udbyttebetalingen i Formuepleje Obligationer, Global High Yield, EM Virksomhedsobligationer lander på investorernes konti den 7. maj. Betalingerne er lidt længere undervejs i år grundet en ændring i vedtægterne.

De foreslåede udbytter i Formueplejes obligationsfonde; Formuepleje Obligationer, Global High Yield og EM Virksomhedsobligationer er klar. Pengene forventes dog først til disposition den 7. maj, da dispositionstidspunktet er udskudt på grund af en vedtægtsændring i de tre foreninger.

Grundet valørdage i forbindelse med handelsafvikling, vil beviserne handle inklusiv udbyttet til og med den 4. maj. Den 5. maj fragår udbyttet i kursen og forventes til disposition for investor den 7. maj.

Tidligere har det i vedtægterne for hver af de tre foreninger fremgået, at ”afdelingen kan inden for sit investeringsområde investere op til 10 % af sin formue i andre værdipapirer eller pengemarkedsinstrumenter”. I stedet vil det fremover fremgå, at ”afdelingen kan ikke investere i aktier og andele i selskaber m.v., der er hjemmehørende her i landet.”

Ændringen har ingen indflydelse på investeringsstrategien i de pågældende afdelinger, idet ingen af dem ejer eller har ejet aktier eller andele i selskaber her i landet.

De foreslåede udbytter i hver af de tre fonde lyder som følger:

Formuepleje Obligationer: 2,20 kroner pr. investeringsbevis

Global High Yield: 4,80 kroner pr. investeringsbevis

EM Virksomhedsobligationer: 13 kroner pr. investeringsbevis

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Insert alt text

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Insert alt text

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Insert alt text

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver