Spring til indhold

10. oktober 2022

Formuepleje Ejendomme køber attraktiv udlejningsejendom i Næstved

Af kommunikation

Ejendomsfonden Formuepleje Ejendomme Select har netop overtaget en attraktiv udlejningsejendom i Næstved, der består af 46 udlejede boligenheder. Ejendommen skal bidrage til at sikre investorerne i ejendomsfonden et attraktivt risikojusteret afkast.

Formuepleje Ejendomme Select overtog 1. oktober ejendommen Forsytiavej 1-35 og 2-32 i Næstved.

Ejendommen er nyopført i 2022 og består samlet set af 46 boligenheder, der allerede er udlejet.

Ejendommen ligger centralt placeret i Næstved, der både som by og kommune oplever befolkningstilvækst, ligger i umiddelbar nærhed af mange arbejdspladser og som generelt set har et lavt udbud af netop udlejningsejendomme.

”Vores ambition er at tilbyde kunder og investorer attraktive ejendomsinvesteringer i danske vækstbyer. Derfor passer den nye ejendom i Næstved perfekt til vores seneste ejendomsfond Formuepleje Ejendomme Select. Der er vores klare vurdering, at ejendommen vil bidrage med et attraktivt risikojusteret afkast til den samlede ejendomsfond og dermed til investorerne,” siger Søren Astrup, direktør i Formuepleje.

Formuepleje Ejendomme Select blev udbudt i foråret 2022 og blev fuldtegnet 1. juli. Siden da har Formueplejes ejendomsteam arbejdet på at finde attraktive investeringsejendomme til fonden.

Ejendommen i Næstved er således den første ejendom i Formuepleje Ejendomme Select - men bestemt ikke den sidste.

”Det er ingen hemmelighed, at markedet har ændret sig en del, siden vi udbød ejendomsfonden Select. Særligt i forhold til renteudviklingen, men også generelt på ejendomsmarkedet. Derfor er vi også meget tilfredse med, at det er lykkedes at finde og overtage en meget attraktiv ejendom på et tidspunkt, hvor markedet ellers er udfordret. Og vi arbejder fortsat benhårdt på at finde yderligere ejendomme til fonden, som kan bidrage til at give vores investorer et attraktivt afkast,” siger Henrik Borch, real estate investment manager.

Formuepleje Ejendomme Select kan ifølge udbudsmaterialet forventes at levere en gennemsnitlig intern rente (IRR) efter skat på 5,85 procent til investorerne.

Få nyt om kommende ejendomsfonde

Hvis du har lyst til at være blandt de første, der hører nyt om kommende ejendomsinvesteringer i Formuepleje, kan du skrive dig op på denne side: Vil du høre nyt fra Formuepleje Ejendomme?

Så står du først i køen til at modtage nyheder, udbuds- og andre investormaterialer, når vi åbner for nye investeringsmuligheder.

Læs mere om Formueplejes ejendomsfonde her: Formuepleje Ejendomme

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver