Spring til indhold

30. juni 2023

Magasinet FORMUE er klar til sommeren

Af Kommunikation

Den nyeste udgave af Magasinet FORMUE er nu på gaden, og denne gang kan du blandt andet læse, hvad Formueplejes adm. direktør tænker om sit første halve år i virksomheden. Du kan også få et indblik i, hvad der rører sig i USA politisk og økonomisk, blive klogere på at spare op til børn og børnebørn eller dykke ned i et inspirerende investorportræt af en ølbrygger.

Seneste udgave af Magasinet FORMUE ser tilbage på et 2023, der på mange måder har været et omskifteligt år – både på de finansielle markeder og i Formuepleje.

Den 1. januar tiltrådte Peter Kjærgaard som ny administrerende direktør i Formuepleje, og siden sin ankomst har han flittigt arbejdet på at justere, tilpasse og forbedre alle led i organisationen, mens han sammen med bestyrelsen og ledelsen fortsat tegner skitserne til en ny strategi. I artiklen ”Topchefen på det røde løbehjul” kan du læse mere om de tanker, der ligger bag den nye retning og hvordan Peter prioriterer at holde fast i de kerneværdier samt tårnhøje faglighed og nærvær, der kendetegner Formuepleje.

Også i USA ser vi i øjeblikket forandringer; et politisk system i krisetilstand og en voldsom polarisering i befolkningen drevet af de to politiske fløje. Alligevel er der lyspunkter, og her er den historiske omfattende energipakke ’Inflation Reduction Act’ et af dem. I artiklen ”Kaos truer verdens største økonomi. Så hvad nu?” kan du blive klogere på, hvilken betydning energipakken forventes at have på økonomien i USA, men også hvilke muligheder den åbner for investorer herhjemme. Du kan også læse mere om Formueplejes syn på den globale økonomi resten af året, hvor temaer som rentestigninger og den grønne omstilling vil præge dagsordnerne.

En god økonomisk start på livet

Magasinet FORMUE sætter også fokus på privatøkonomien, og i artiklen ”Giv de næste generationer en god økonomisk start på livet” har senior formuerådgiver Joan Thind Nielsen en række konkrete råd til, hvordan man kan hjælpe børn og børnebørn med en finansiel hånd i ryggen. Der er mange måder at give en del af formuen videre til de næste generationer på. I artiklen kan du få et overblik over de forskellige opsparingsformer, og hvor du med fordel kan starte dine overvejelser.

Opsparing og investering er også på agendaen hos brygmester Casper Møller. Han har altid haft en passion for ølbrygning og naturens egne smage, hvilket fik ham til at starte sit eget mikrobryggeri Skovlyst Production A/S, der i dag er i top-10 over de bedst sælgende danske ølproducenter. For Casper er der en sammenhæng mellem måden han investerer og driver virksomhed på. Fokus er langsigtet. Du kan læse mere om hans vækst- og investeringsrejse i artiklen: ”Casper har skabt en ølrevolution på bøgekviste og birkesaft”.

Derudover byder magasinet som altid på et mangfoldigt indblik i alt fra bæredygtig investering og ejendomsmarkedet til et aktieportræt af verdens største kaffekæde, Starbucks.

Formuepleje ønsker dig en rigtig god læselyst – og en god sommer.

Du kan downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver