Spring til indhold

6. januar 2022

App nu tilgængelig for alle Formueplejes investorer

Af Kommunikationsafdelingen

I dag er Formuepleje gået live med appen ”Mit Formuepleje” for alle investorer. Her kan du som investor i Formueplejes fonde følge med i din afkastrapportering og se hvornår vi holder arrangementer, som du kan deltage i. For Formueplejes Premium-kunder (over 3 millioner kroner investeret) er der blot tale om et navneskifte fra Premium-appen og Premium-universet til ”Mit Formuepleje”. Indholdet vil stadig være, som man kender det som Premium-kunde.

Når ”Mit Formuepleje” rulles ud den 6. januar, vil det ikke kun være på appen, men også via formuepleje.dk, investorer vil kunne tilgå informationen. Begge steder gælder det, at du skal anvende dit NemID/MitID for at logge på. Og for Premium-kunder er det derfor ikke længere Premium, du skal vælge, men ”Mit Formuepleje” i toppen af menuen på formuepleje.dk.

Som Premium-kunde kan du udover at følge dine investeringer og få indblik gennem skræddersyede nyheder også følge med i de mange netværksarrangementer, du løbende kan deltage i. Du kommer blandt andet med til særlige Formueplejedage, investeringsseminarer og kulturelle arrangementer. I appen har du også mulighed for nemt og hurtigt at komme i kontakt med din personlige rådgiver. Desuden kan du let se alle de fordele, som Formuepleje tilbyder dig som Premium-kunde under "Mine fordele".

Find eller opdater appen

Appen kan downloades til din mobil i App Store og i Google Play og kan derfor bruges på alle smartphones. Find og download appen ved at søge på ”Mit Formuepleje”, der hvor du normalt henter dine apps. Har du allerede vores Premium-app, skal du blot sørge for at opdatere din app, hvis det ikke sker automatisk, for at få adgang til ”Mit Formuepleje”.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver