Spring til indhold

11. maj 2021

Formuepleje har fået ny hjemmeside

Af Formuepleje

Vi har givet formuepleje.dk en makeover, og det betyder, at siden har fået en ny struktur og et nyt layout. Men selvom siden ser anderledes ud, indeholder den stadig mange af de gamle funktioner. Dem guider vi dig til at finde her.

Opgraderingen af formuepleje.dk skyldes, at vi gerne vil gøre vores hjemmeside mere brugervenlig, end den har været hidtil.

Det skal med andre ord være nemmere for alle at finde frem til de informationer, de har brug for, uanset om de er kunder i Formuepleje eller ej, og uanset om de leder efter information om rådgivning, investering, hvordan de handler med Formueplejes investeringsbeviser eller blot ønsker at holde sig orienteret om udviklingen på de finansielle markeder.

Overblik over de væsentligste ændringer

Selvom layoutet og strukturen på hjemmesiden er ny, ændrer det ikke ved, at du stadig kan finde mange af de samme informationer på hjemmesiden som hidtil. 

Her giver vi dig et overblik over de væsentligste ændringer:

  • Dagens kurser: En af de mest besøgte sider på formuepleje.dk er ”Dagens kurser”, som indtil nu har ligget i Videnscenteret. På den nye hjemmeside gør vi det endnu nemmere for dig at følge udviklingen i din investering, og det betyder, at du fremover vil kunne klikke dig ind på dagens kurser direkte fra topmenuen eller via dette link.
  • Nyheder og Magasinet FORMUE: Alle nyheder fra Formuepleje og Magasinet FORMUE har vi på den nye hjemmeside samlet på ét sted, så det fremover gerne skulle være nemmere at holde sig opdateret på markedsudviklingen og på mulighederne for at optimere din privatøkonomi. Derfor finder du fremover alle nyheder fra Formuepleje og Magasinet FORMUE på forsiden og ikke i Videnscenteret som hidtil. Du kan også læse alle nyheder her.
  • Videnscenteret havde tidligere en masse indhold, som vi nu har fordelt på andre sider. Nyheder fra Ritzau vil fremover kun være tilgængelige i Formueplejes app.
  • Formuepleje Ejendomme havde tidligere sin egen side på formuepleje.dk, men vi arbejder i øjeblikket på højtryk for også at styrke kommunikationen til vores investorer på dette område. Det betyder, at Formuepleje Ejendomme i løbet af ganske kort tid vil få sin helt egen hjemmeside. Den glæder vi os også meget til at kunne løfte sløret for.

Kommentarer, ris og ros

Vi har længe glædet os til at lancere den nye hjemmeside, som vi håber, I alle vil synes om. 

Som altid hører vi dog gerne fra jer, hvis I har kommentarer, ris, ros eller andre ideer til, hvad vi kan gøre bedre.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver