Spring til indhold

13. februar 2023

Formuepleje Ejendomme: Invitation til generalforsamling

Herunder følger indkaldelse til generalforsamling i Formuepleje Ejendomme forbeholdt investorerne i Formueplejes ejendomsfonde Formuepleje Trøjborg A/S, Formuepleje Ejendomme Select A/S og Formuepleje Nicolinehus Nord A/S

Generalforsamlingerne i Formuepleje Trøjborg A/S, Formuepleje Ejendomme Select A/S og Formuepleje Nicolinehus Nord A/S afholdes tirsdag den 28. februar 2023 på Restaurant Lula, Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C.

Generalforsamlingen i Formuepleje Trøjborg A/S starter kl. 17.00, generalforsamlingen i Formuepleje Ejendomme Select A/S starter kl. 17.20 og generalforsamlingen i Formuepleje Nicolinehus Nord A/S starter kl. 17.40.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen ved henvendelse til Formuepleje A/S, Værkmestergade 25, 8000 Aarhus C, på telefon 87 49 46 00 eller på e-mail til sekretariat@formuepleje.dk senest den 24. februar 2023. Ved tilmelding skal oplyses navn på investor, adresse og e-mail.

Når generalforsamlingen i Formuepleje Nicolinehus Nord A/S er slut (forventeligt ca. kl. 18.00), vil vi endvidere gerne invitere investorerne i alle tre fonde over i Markedshallen i Nicolinehus, hvor det vil være muligt at prøve lidt af det, som Markedshallen tilbyder af mad og drikke.

Formuepleje Trøjborg A/S

Formuepleje Ejendomme Select A/S

Formuepleje Nicolinehus Nord A/S

 

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver