Spring til indhold

5. januar 2023

Det nye magasin er nu på gaden

Af Kommunikation

Farvel til annus horribilis og goddag til 2023. Formueplejes kunder kan nu se frem til at læse den nyeste udgave af Magasinet FORMUE, hvor vi blandt andet giver dig et overblik over den svære skat. Derudover sætter vi fokus på forventningerne til 2023 og refleksioner over det forgangne år. Magasinet er også tilgængeligt digitalt.

Magasinet FORMUE kaster lys over de finansielle markeder og aktuelle investeringstemaer. Det gælder også for den seneste udgave af magasinet, der er på vej til alle Formueplejes kunder.

Året 2022 har på mange måder været historisk: En pandemi, krig i Europa, historisk høje energipriser og efterfølgende kraftigt pres på den grønne omstilling, geopolitiske spændinger mellem Kina og USA, højeste inflation i omkring 40 år samt kraftige rentestigninger verden over. Dette er blot nogle af de mest betydningsfulde begivenheder, vi oplevede i 2022, og som satte økonomien under hårdt pres.

I denne udgave af Magasinet FORMUE kan du blandt andet blive klogere på Formueplejes refleksioner over 2022 og forventninger til 2023. I artiklen ”Sådan ser Formuepleje på 2023” får du kapitalforvaltningens analyse af den aktuelle udvikling i den globale økonomi, hvad vi kan forvente af udviklingen i 2023 og hvordan Formuepleje har tilpasset investeringsstrategien herefter for på langt sigt at sikre investorerne det bedst mulige risikojusterede afkast.

Derudover byder den nye udgave af FORMUE på et stort investorportræt af racerkøreren og nidobbelte vinder af Le Mans, Tom Kristensen, som ser en klar sammenhæng mellem succes i motorsport og investering på den lange bane. Du kan læse meget mere om Tom Kristensens perspektiv på både motorsport og på investeringer i artiklen ”Le Mans kræver 100% dedikation og fokus. Det gør investeringer også”.

I ”Skat, jeg forstår dig ikke altid!” giver senior rådgiver, Søren Nielsen, dig et overblik over de forskellige skattesatser og en række gode råd til at håndtere den svære skat.

Som altid byder magasinet dog også på en række øvrige relevante artikler om blandt andet privatøkonomi, bæredygtig investering og Formueplejes forskellige investeringsløsninger.

Du kan downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver