Spring til indhold

7. april 2021

Apriludgaven af Magasinet FORMUE er landet

Af Kommunikationsafdelingen

Efter en forhåbentlig veloverstået påske er det blevet tid til årets anden udgave af Magasinet FORMUE, som i disse dage er på vej til at blive omdelt til kundernes adresse. I det nye magasin kan du blandt andet læse investeringsdirektør Henrik Franck forklare Formueplejes syn på renter og inflation, der er det store tema på de finansielle markeder i 2021.

Magasinet FORMUE er netop landet fra trykkeriet og er nu på vej ud til kunderne med seneste nyt fra Formuepleje.

I det nye magasin kan du blandt andet læse investeringsdirektør Henrik Franck give et dybere indblik i, hvordan vi ser på situationen med rentestigninger og inflationsfrygt, der relativt pludseligt dukkede op i løbet af februar.

Du kan også se frem til, at direktør Søren Astrup og aktiechef Otto Friedrichsen tager dig på en tur ind i Formueplejes globale aktieportefølje og fortæller nærmere om, hvad der skal til, før vi investerer i en aktie og ad den vej skaber afkast til kunderne. Aktieporteføljen har i parentes bemærket fået en god start på året.

De to artikler er ikke de eneste, der omhandler Formueplejes kapitalforvaltning. Der er nemlig også artiklen om Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer og er blandt de bedste i Europa til at gøre det. Dem kan du ligeledes læse mere om.

Investorportræt, aldersopsparing og høj risiko i pensionsopsparing

På kundesiden kan du se frem til investorportrættet af Anders Philipsen, der er en mangeårig Formuepleje-kunde, som har været med både under op- og nedture og i dag er bosiddende på Bali med sin familie, og hvor han arbejder med produkter til at forhindre oversvømmelser. Portrættet handler dels om det at være Formuepleje-kunde, men også om livet som udenlandsdansker, hvor tingene ikke er helt som i Danmark.

Der er naturligvis også nyt fra Formueplejes rådgiverteam, hvor senior formuerådgiver Søren Nielsen beskriver, hvorfor aldersopsparingen, eller børneopsparingen for voksne som nogle lidt kækt kalder den, faktisk er en helt god ide, selv om den ikke er lige populær blandt alle.

Og i kundedirektør Helle Snedkers faste klumme lægger kundedirektøren sig i selen for at få dig til at vælge høj risiko i din pensionsopsparing ud fra tommelfingerreglen om, at når der er lang tid til, at du skal bruge pengene, kan du med sindsro vælge høj risiko.

Bæredygtige spørgsmål i vente

Du kan også læse mere om de nye regler, der er trådt i kraft, hvor du som potentiel investor i finansielle investeringsløsninger frem over bliver mødt med flere spørgsmål om, hvilken bæredygtighedsprofil, du ønsker. Det er et resultat af den nye disclosure-forordning, som officielt trådte i kraft den 10. marts, men hvor der fortsat udestår nogen klarhed om, hvordan reglerne skal fungere i praksis.

De sidste artikler, der er værd at fremhæve i denne omgang, er dels artiklen om Formuepleje Ejendomme, hvor ejendomsdirektør Kristian Voldsgaard giver Formueplejes aktuelle syn på det danske ejendomsmarked, og dels aktieportrættet af sydkoreanske Samsung, der på seneste har fået større vægt i Formueplejes globale aktieportefølje.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE her

Rigtig god læselyst.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver