Spring til indhold

9. marts 2024

Venner og kollegaer fejrede Formueplejes stifter

Af Formuepleje

Formueplejes stifter Claus Hommelhoff blev forleden fejret på Frederikshøj Kro i Aarhus.
Her mødte kunder, kollegaer og samarbejdspartnere op i stort antal for at sige tak til Claus, som i forbindelse med sin 67 års fødselsdag sidste år valgte at takke af.

250 samledes for at sige et stort tak til Claus Hommelhoff

Han er kendt som en af Aarhus’ mest fascinerende iværksættere – sammen med sin gode ven Erik Møller stiftede Claus Hommelhoff Formuepleje i 1986, og dermed var en af Danmarks første bankuafhængige formueforvaltere født.

I fredags samledes kunder, kollegaer og samarbejdspartnere så for at sige en velfortjent og officiel tak til Claus Hommelhoff, som ved årsskiftet valgte at takke af efter 37 år i Formuepleje.

Omkring 250 lagde vejen forbi Frederikshøj Kro i Aarhus på en solbeskinnet fredag eftermiddag for at hilse på Claus, som siden nytår har prioriteret at bruge sin tid på især de mange sociale og velgørende projekter, han er involveret i.

Claus har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til Formuepleje, og sammen med Erik Møller udviklede han virksomheden fra at være en beskeden tomandsforretning til at blive en af de største af sin art i landet med knap 18.000 kunder og omkring 100 medarbejdere.

I de seneste år arbejdede han som senior formuerådgiver på kontoret i Værkmestergade, og Hommelhoff-familien er fortsat blandt Formueplejes ejerkreds.

Tak til Claus for mange gode år – og tak til alle, som deltog og var med til at skabe en god og festlig dag.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver