Spring til indhold

5. april 2024

Vi udvider Premium-teamet i Aarhus

Af Formuepleje

Premium-kunder vil fremover kunne booke et møde med Joakim Vestergaard Andersen, som er ny rådgiver i Aarhus fra den 1. april. Joakim kommer fra en stilling som investeringsrådgiver i Jyske Markets.

Den 1. april blev et gensyn med et velkendt ansigt hos Formuepleje, da Joakim Vestergaard Andersen sluttede sig til Premium-teamet i Aarhus som ny rådgiver.

Joakim har tidligere været ansat hos Formuepleje fra 2014-2015 og har allerede vist sig som et særdeles stærkt match. Nu vender han tilbage efter en årrække hos Jyske Bank som privatrådgiver og siden investeringsrådgiver i Jyske Capital.

Tilbage i Værkmestergade er Joakim klar til at udvikle stærke relationer blandt de østjyske Premium-kunder, fortæller han.

-Jeg har altid haft et særligt bånd til Formuepleje, og det føles helt rigtigt at være tilbage. Allermest ser jeg frem til at møde ”mine kunder” og til at gøre en forskel for både kendte og nye kunder, som jeg kommer til at arbejde tæt sammen med – forhåbentlig i mange år frem.

Privat bor Joakim i Kolding sammen med sin kæreste og parrets toårige datter. Fritiden bruger han på golf og padeltennis.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver