Spring til indhold

3. januar 2024

Hold øje med det nye magasin

Af kommunikation

Lige om lidt udkommer magasinet FORMUE, som denne gang byder på glimt fra et i særklasse særligt 2023 for Formuepleje – og på et makroøkonomisk indblik i det nye år.

Tag med økonomen på rundtur i verden, som den i al sin uforudsigelighed kan komme til at se ud i 2024, hvor tre af verdens største økonomier står over for blandt andet boligkrise, vækstnedgang og præsidentvalg. 

Vi har også interviewet en række spændende danskere, som kan, vil og tør. Og gør det. 

Som Marcus Helligkilde, der som dreng begyndte at slå til bolde hjemme i baghaven og senere i Smørum Golfklub. Den nu 27-årige golfstjerne har valgt at investere størstedelen af de svimlende præmiesummer, som han vinder i internationale golfturneringer. Marcus vil nemlig være økonomisk fri og uafhængig den dag, han bliver træt af at udøve sin sport på topplan, og han forestiller sig en fremtidig erhvervskarriere, hvor han kan bruge den læring, han har fra elitesportens verden.  

Vær også med, når finansprofessor Jesper Rangvid deler sin underholdende fortælling om, hvordan og hvorfor renterne over tid udvikler sig, som de gør. Måske er der et mønster og en mening med rente-galskaben, som har holdt verden i et stramt greb i mere end to år? 

Mød også den brølende erhvervskvinde og investor Anne Stampe, kendt fra DR-programmet Løvens Hule. Står det til Anne, skal børn løsrives fra de sociale medier, have lov at tage ansvar i en ung alder – om det gælder i fritidsjobbet eller foreningslivet. Og så skal de have mulighed for at øve sig i at investere – vi taler ægte lommepenge i ægte aktier, for det er sådan, de lærer noget vigtigt om ydmyghed, og om hvordan penge vokser. 

Vi kommer ikke uden om et gensyn med nogle af højdepunkterne hos Formuepleje fra året, der gik – og som blev et af de mere skelsættende i virksomhedens 37-årige historie. Vi sagde goddag til en ny adm. direktør, tilførte kapitalforvaltningen nye stærke kræfter og sagde undervejs farvel til stifter Claus Hommelhoff, som fyldte 67 og i den forbindelse valgte at trække sig fra sin aktive karriere hos Formuepleje. 

Hold øje med FORMUE. Det er lige på trapperne. 

Godt nytår og god læselyst.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver