Spring til indhold

6. oktober 2022

Pressemeddelelse: Ny administrerende direktør til Formuepleje

Af Formuepleje

Peter Kjærgaard er ansat som ny administrerende direktør i Formuepleje, Danmarks største bankuafhængige privatejede kapitalforvalter. Samtidig fratræder Niels B. Thuesen.

Peter Kjærgaard tiltræder som ny administrerende direktør for Formuepleje d. 1. januar 2023. Han kommer fra en stilling som direktør for Nykredit Wealth Management og har 28 års erfaring fra den finansielle sektor i både Danmark og udlandet.

Om den nye direktør siger bestyrelsesformand i Formuepleje Kirstine Damkjær:

”Det glæder mig meget at få Peter og hans vidtrækkende erfaring til Formuepleje. Formuepleje er i dag Danmarks største bankuafhængige privatejede kapitalforvalter og med vores ejerkreds har vi fornyede ambitioner om at vækste vores forretning til gavn for vores kunder og aktionærer. Peter er den helt rigtige person til at sætte retningen, så vi realiserer vores potentiale for langsigtet vækst.”

”Jeg ser frem til at stå i spidsen for Formuepleje og sammen med holdet skabe en slagkraftig aktør inden for formue- og investeringsområdet. Med sin størrelse, sin uafhængighed og sit stærke værdigrundlag, har Formuepleje et godt udgangspunkt for at vinde kampen om kunderne i et marked der er under forandring,” siger Peter Kjærgaard, kommende administrerende direktør i Formuepleje.

Niels B. Thuesen stopper som administrerende direktør i Formuepleje dags dato.

”Jeg vil gerne takke Niels for hans store engagement i Formuepleje. De seneste 10 år har han drevet og udviklet Formuepleje til den succesfulde virksomhed, som den er i dag, og det kan vi ikke takke Niels nok for,” siger Kirstine Damkjær.

Nuværende direktører i Formuepleje, Henry Høeg og Søren Astrup vil dele stillingen som stedfortrædende administrerende direktør indtil Peter Kjærgaard tiltræder.

Formuepleje blev stiftet i 1986 af Claus Hommelhoff og Erik Møller. I dag har virksomheden kontorer i Aarhus, Hellerup og Odense med i alt 120 medarbejdere og 18.000 kunder.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver