Spring til indhold

6. januar 2021

Magasinet FORMUE skyder 2021 i gang

Af Kommunikationsafdelingen

Årets første udgave af Magasinet FORMUE er færdigtrykt og lander i de nærmeste dage i postkasserne. Her kan du læse en række forskellige artikler om blandt andet Formueplejes afkast i 2020, COVID-19 – og ikke mindst om, hvordan 2021 bliver året, hvor verdensøkonomien og de finansielle markeder skal finde vej til en mere normal situation end sidste år.

Magasinet FORMUE har taget hul på 2021 og årets første udgave af magasinet er nu på vej til at blive omdelt.

Det er USA’s kommende præsident Joe Bidens kontrafej, der præger forsiden på årets første udgave af FORMUE, og det er ikke tilfældigt. Det er både år 1 efter corona og år 1 efter Donald Trump: Bidens indtog i Det Hvide Hus er således et varsel om en ny tid Trump med ændringer i den politik, som USA fører på en række fronter, og det kan du læse meget mere om i artiklen År 1 efter corona, hvor investeringsdirektør Henrik Franck stiller skarpt på, hvad vi på det overordnede plan kan forvente os af 2021.

Bliv klogere på Formueplejes investeringsløsninger

På det mere konkrete plan kan du i artiklen Formueplejes afkast i 2020 – og forventningerne til fremtiden læse mere om bevæggrundene for, hvor Formuepleje sidste år fravalgte en række af de mest hypede teknologiaktier, hvor aktiekurserne kom op i et leje, som ikke stod mål med de pågældende selskabers indtjening. Direktør Søren Astrup forklarer i denne artikel, hvorfor vi i Formuepleje faktisk mener, at markedet i 2020 tog fejl, selv om den gængse læresætning som bekendt siger, at markedet altid har ret.

Skulle du have lyst at dykke endnu længere ned i materien, er der også mulighed for det: Aktiechef Otto Friedrichsen tager dig således med på et kig ind i Formueplejes aktiestrategi for både 2020 og 2021 og forklarer baggrunden for de valg, som de investeringskyndige i Formuepleje træffer. Det samme gælder senior porteføljemanager René Rømer, der giver et tilsvarende indblik i Formueplejes obligationsportefølje og forklarer, hvorfor de negative renter ikke hindrer Formuepleje i at skabe obligationsafkast.

Nyt fra Formuepleje Ejendomme

Formuepleje Ejendomme har nyheder at byde på: 2020 blev sluttet af med et par solide ejendomsinvesteringer, så de tre første fonde nu er fuldt investeret. Og ejendomsområdet ligger ikke på den lade side og er allerede fra det nye års begyndelse på vej med et par nye fonde og et let ændret koncept, hvor Formuepleje Ejendomme først finder ejendommen(e) og dernæst investorerne. Alt det fortæller ejendomsdirektør Kristian Voldsgaard meget mere om i artiklen Formueplejes kommende ejendomsfonde får ny profil.

Der er også to portrætter i det kommende magasin: Et investorportræt og et aktieportræt. Investorportrættet omhandler denne gang familien Wendelboe fra Strandgaarden Wine & Spirits, der fortæller et succesfuldt generationsskifte, salget af virksomhedens store aktiv og ikke mindst, hvordan familien fandt vej til Formueplejes investeringsløsninger.

Aktieportrættet handler denne gang om verdens største elevatorproducent Otis, der kom ind i Formueplejes globale aktieportefølje i løbet af 2020.

Rådgivning i højsædet

Intet FORMUE-magasin uden kundedirektør Helle Snedker, naturligvis heller ikke denne gang. Helle Snedker tager dig denne gang med på en rundtur til alle de ting, du skal huske, når du skal give din privatøkonomi det serviceeftersyn, som altid er en god ide.  

I sin faste Kundedirektørens Klumme tager hun fat om begrebet risiko, som er noget enhver investor skal forholde sig til. Men hvordan skruer man egentlig op og ned for risikoen? Det kan du læse meget mere om i Helle Snedkers klumme.

Målrettet Formueplejes Premium Elite-kunder er der også artiklen En helkropsscanning er en investering i dit helbred, der handler om et af Formueplejes nyeste tilbud til Premium Elite-kunder.

Du har mulighed for at læse Magasinet FORMUE online her.

God læselyst!

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver