Spring til indhold

11. november 2021

Ny hæder til Formueplejes kreditteam

Af Formuepleje

Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer, har atter engang fået en pris i kategorien Global High Yield.

Teamet har således modtaget Citywire Deutschland’s Award 2021 i kategorien Best Fund Group Global High Yield. Det er den fjerde pris inden for det seneste år, der tilfalder Formueplejes kreditteam.

Den seneste pris kommer i forlængelse af, at kreditteamet inden for det seneste år også har modtaget lignende hæder fra Lipper og Sauren samt de seneste to år (2019 og 2020) fra Citywire i Italien.

”Vi er meget glade for disse priser, fordi de siger noget om, at vi er i stand til at levere det langsigtede merafkast, som vi er sat i verden for. Samtidig håber vi, at den hædrende omtale også kan være med til at åbne endnu flere investorers øjne op for en aktiv forvalter, som ikke følger benchmark slavisk,” udtaler Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Hvis du vil læse mere om Formueplejes kreditteam, og den særlige måde det investerer på, kan du gøre det ved at læse denne artikel fra oktober, som beskriver kreditteamets investeringsstrategi.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver