Spring til indhold

11. november 2021

Ny hæder til Formueplejes kreditteam

Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer, har atter engang fået en pris i kategorien Global High Yield.

Teamet har således modtaget Citywire Deutschland’s Award 2021 i kategorien Best Fund Group Global High Yield. Det er den fjerde pris inden for det seneste år, der tilfalder Formueplejes kreditteam.

Den seneste pris kommer i forlængelse af, at kreditteamet inden for det seneste år også har modtaget lignende hæder fra Lipper og Sauren samt de seneste to år (2019 og 2020) fra Citywire i Italien.

”Vi er meget glade for disse priser, fordi de siger noget om, at vi er i stand til at levere det langsigtede merafkast, som vi er sat i verden for. Samtidig håber vi, at den hædrende omtale også kan være med til at åbne endnu flere investorers øjne op for en aktiv forvalter, som ikke følger benchmark slavisk,” udtaler Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Hvis du vil læse mere om Formueplejes kreditteam, og den særlige måde det investerer på, kan du gøre det ved at læse denne artikel fra oktober, som beskriver kreditteamets investeringsstrategi.

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Mød os

Mød en rådgiver og hør, om vores løsninger er noget for dig. Deltag i et af vores mange intromøder, som afholdes over hele landet.

Book et intromøde

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver