Spring til indhold

31. marts 2021

Dit afkast i Formuepleje er altid opgjort efter alle omkostninger

Af Formuepleje

I disse dage modtager mange investorer brev fra deres bank, som informerer om stigende omkostninger ved blandt andre Formueplejes investeringsløsninger. Det har skabt flere henvendelser fra kunder, som er bekymrede for, om de modtager en regning fra Formuepleje. Ifølge kundedirektør Helle Snedker kan man dog være helt rolig, for i Formuepleje er afkast altid opgjort efter alle omkostninger.

"Når banken skriver til dig omkring ÅOP på dine investeringer, skyldes det, at reglerne for alle, der driver finansiel virksomhed, siden finanskrisen er blevet væsentligt strammere, og det skyldes primært et ønske om at beskytte forbrugeren langt bedre, end man gjorde tidligere. Er man en af dem, der får en meddelelse om, at omkostningerne i ens portefølje er steget, skal man se det som en god service, men er man kunde hos os, skal man ikke frygte, at der kommer en regning,” siger Helle Snedker, der er kundedirektør i Formuepleje, og tilføjer:

”Når vi for eksempel fortæller, at Penta, der er vores bedste bud på et alternativ til en investering i 100 procent globale aktier, har givet mere end 56 procent i afkast det seneste år og sammenligner det med verdensaktieindeksets næsten 44 procent, så er Pentas afkast efter alle omkostninger, og sådan er det med alle de afkast, vi viser. Altid efter alle omkostninger. Det er altså ikke 56 procent og så minus ÅOP. Omkostningerne er allerede indregnet i de 56 procent. Ud over interessefællesskabet hylder vi nemlig også transparens som en kerneværdi.”

Har du spørgsmål?

Har du modtaget et brev fra din bank omkring omkostningerne i Formueplejes investeringsløsninger, og giver brevet anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en rådgiver eller Formueplejes kundesekretariat på 87 46 49 00.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver