Spring til indhold

4. juli 2022

Ny udgave af magasinet FORMUE er sommerklar

Af Kommunikation

Formueplejes kunder kan snart se frem til at modtage en ny udgave af Magasinet FORMUE i postkassen. Magasinet kan også allerede nu læses digitalt.

Magasinet FORMUE kaster lys over de finansielle markeder og aktuelle investeringstemaer, der er relevante for Formueplejes kunder.

Det gælder også det nye magasin, der sendes ud til alle Formueplejes kunder i denne uge.

Markedsuroen de seneste efterhånden mange måneder har sat dagsordenen på de finansielle markeder og det afspejler sig også i magasinet FORMUE, hvor man blandt andet kan blive klogere på Formueplejes syn på makroøkonomien og hvad vi og vores kunder kan forvente i de kommende år.

Som det fleste har set og hørt, er det i øjeblikket de store tektoniske plader i verdensøkonomien, der flytter sig, og derfor er der også i det nye magasin fokus på de helt store og afgørende tematikker lige nu: Inflation, centralbankernes rentestigninger og stramninger af pengepolitikken, både i USA og Europa.

Faktisk kan man i artiklen ”En ny og mere lokal verdensorden?” blive klogere på det paradigmeskifte i økonomien, som Formuepleje – og mange andre – forventer er i færd med at ske i disse måneder og år.

Opsparing, nedsparing og økonomisk frihed

Det er ikke kun makroøkonomi, man kan blive klogere på, hvis man tager magasinet med på sommerferie og bladrer løs.

FORMUE sætter også i denne udgave fokus på privatøkonomien og de mange valg og strategier, man skal overveje og tage stilling til, når man tilrettelægger og optimerer sin privatøkonomi. I artiklen ”Hvad er planen med din formue” giver Formueplejes senior formuerådgiver, Christian Eiberg, en række gode råd til formueoptimeringen igennem et livsforløb.

For jagten på den perfekte investering, der kan give højt afkast, er nok noget af det, der fylder mest for mange investorer. Men en opsparing skal løbende plejes gennem de forskellige livsfaser for at få det optimale ud af de afkast, man henter fra sine investeringer. Både når man sparer op, og når man ”sparer ned”.

En, der også har stort fokus på opsparing og investering, er 32-årige Mathias Kehlet. Han har investeret i en årrække for at skabe det bedst mulige økonomiske grundlag under tilværelsen – og for at give sig selv frihed til at indrette tilværelsen efter egne drømme og ønsker.

Du kan læse mere om Mathias’ økonomiske rejse i investorportrættet ”Jeg investerer for at få friheden til at vælge til og fra” i magasinet.

Derudover byder den nye udgave af FORMUE på en række øvrige relevante artikler om alt fra ejendomsinvestering til aktieportræt af et af verdens mest kendte selskaber, Coca-Cola.

Så snup en læsedrik og tag magasinet med på sommerferie. Vi ønsker alle en rigtig god læselyst – og god sommer.

Du kan downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver