Spring til indhold

27. april 2024

Næste generation var på eksklusivt besøg hos udenlandske investeringsbanker

Af Formuepleje

Det blev blandt andet til et besøg hos Goldman Sachs, Bank of America og BNP Paribas og et møde på den danske ambassade i Paris, da Formueplejes rådgivere Michaela Vang og Henrik Jackerott tidligere på ugen havde inviteret 16 unge med på en tredages kombineret lærings- og oplevelsestur i byernes by.

De 16 unge er i alderen 18-25 år og var inviteret med på turen, som var eksklusivt for børn og børnebørn af Premium Elite-kunder hos Formuepleje.

Undervejs fik de unge også besøgt OL-byen.

Michaela Vang og Henrik Jackerott var guider og havde sammensat programmet. Højdepunktet var for flere af de unges vedkommende besøget hos Goldman Sachs, Bank of America og BNP Paribas, som undtagelsesvis havde åbnet dørene for de unge danskere. I dagens anledning fik gruppen selskab af Formueplejes viceinvesteringsdirektør Otto Friedrichsen, som havde formidlet aftalerne.

-Hos Bank of America blev vi modtaget af en meget dedikeret medarbejder midt i 20’erne, som fortalte om investeringsbankens globale talentprogram, og hvordan han selv havde deltaget i programmet og nu var i gang med en spændende international finanskarriere. Det vakte tydeligvis begejstring hos dem af de unge, som drømmer om en karriere i finansverdenen.

Formueplejes tilbud ’Next Gen’

Hos Formuepleje er ”Next Generation” i høj grad i fokus. En del af de unge, hvis forældre og bedsteforældre er kunder hos Formuepleje, er allerede så småt begyndt at forberede sig på en fremtid, hvor de får plads i bestyrelsen eller skal udfylde en anden ledende rolle i familievirksomheden. 

Fælles for de unge, som deltog på turen, er, at de tidligere har været på et todages praktikforløb hos Formuepleje.

-Under praktikforløbet har de blandt andet fået en grundviden om investering i aktier, obligationer, ejendomme og andre aktivklasser, og om hvordan de forskellige aktivklasser arbejder sammen og supplerer hinanden. De har også fået et indblik i vores marketingfunktion og i vores legal- og compliancefunktion og i it-afdelingens arbejde, fortæller Michaela Vang.

Ifølge Michaela Vang er en sidegevinst ved udlandsrejserne for Next Generation, at de unge får mulighed for at netværke med hinanden og måske skabe nye langvarige venskaber.

Deltagerne på ugens tur kommer fra vidt forskellige studier – fra psykologi og jura til finans.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver