Spring til indhold

21. november 2023

Claus Hommelhoff trækker sig tilbage fra Formuepleje

Af Kommunikation

Formueplejes stifter Claus Hommelhoff fylder 67 år den 15. december. I den forbindelse har han valgt, at det er det rette tidspunkt for ham at trække sig tilbage fra virksomheden.

Claus Hommelhoff stiftede i 1986, sammen med Erik Møller, Formuepleje som en af de første bankuafhængige formueforvaltere i Danmark. Siden har han dedikeret det meste af sit arbejdsliv til hjertebarnet og har ført virksomheden fra en beskedent to-mands forretning til at blive en af de største af sin art i landet med knap 18.000 kunder og mere end 100 medarbejdere.

I 2021 blev en del af Formuepleje solgt til Lars Larsen Group. Hommelhoff-familien er også stadig blandt ejerne, men stifteren vælger nu at stoppe sit daglige arbejde i virksomheden og trække sig tilbage. Fremover vil han blandt andet prioritere sin tid på de mange projekter og velgørenhed, han er involveret i.

Claus Hommelhoff understreger, at med den omfattende igangværende forandringsproces er Formuepleje på rette vej.

”Jeg er meget stolt over, hvor Formuepleje er i dag, og den position, vi har opnået. Både som et attraktivt alternativ i et marked domineret af bankerne, og med det ekstra vi har kunnet tilbyde kunder og aktionærer. Efter jeg for et par år siden overdrog en del af mit ejerskab, har jeg virkelig nydt muligheden for, stadig at kunne fungere som rådgiver for en lang række af vores kunder. Men jeg har også i noget tid overvejet, om det var tid til at tage afsked. Derfor har jeg det seneste år været i tæt dialog med Peter om den forandringsproces, som Formuepleje har gennemgået, og jeg er helt tryg ved, at det nu er det rigtige tidspunkt for mig at trække mig tilbage”, siger Claus Hommelhoff. 

Siden Peter Kjærgaard tiltrådte som administrerende direktør for Formuepleje i begyndelsen af året, har han sat pris på at have virksomhedens stifter tæt på som sparringspartner i forandringsprocessen.

”Lige siden stiftelsen af Formuepleje i 1986 har Claus Hommelhoff været en drivende kraft for virksomheden, og han kan tage en stor del af æren for, at Formuepleje i dag har en position som en af de førende formueforvaltere i Danmark. Vi i Formuepleje vil gerne takke ham for hans store indsats og den betydning, han har haft”, siger Peter Kjærgaard.

Claus Hommelhoff besidder en stor viden og knowhow, som han har tilbud at Formuepleje også kan trække på i fremtiden.

I starten af det nye år vil Formuepleje markere Claus Hommelhoffs mere end 37 år hos virksomheden sammen med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver