Spring til indhold

8. maj 2024

Bestyrelsesformand lander internationalt topjob og forlader Formueplejes bestyrelse

Af Formuepleje

Kirstine Damkjær har sagt ja til en stilling hos FN og må sige farvel til formandsposten hos Formuepleje. Andreas Hommelhoff er midlertidig formand, indtil en ny er på plads.

Et topjob hos FN som Assistant Secretary-General og UNOPS Deputy Executive Director for Delivery and Partnerships betyder, at Kirstine Damkjær har sagt farvel til formandsposten hos Formuepleje efter to år.

Beslutningen blev meddelt på generalforsamlingen i slutningen af april, hvor det samtidig blev offentliggjort, at Andreas Hommelhoff overtager formandsposten, indtil en ny formand er på plads.

Damkjær kom til Formueplejes bestyrelse i 2022 og har spillet en stor rolle i at sætte en ny retning og forme forretningsstrategien Core26, siger adm. direktør Peter Kjærgaard, som har været glad for samarbejdet og takker Kirstine for en stærk indsats.

”Kirstine har sikret, at bestyrelsen har været med i hele strategiprocessen, og hendes høje faglighed, indsigt og overblik har været en inspiration og kapacitet for os alle både under udarbejdelsen og i forbindelse med lanceringen af strategien,” siger Peter Kjærgaard.

”At hun nu har valgt at sige ja til en international topstilling og et særdeles spændende og ansvarsfuldt job, har jeg kun forståelse for, og jeg ønsker hende stort tillykke med jobbet.”

Et job, man ikke siger nej til

Selv siger Kirstine Damkjær, at hun gerne var fortsat på posten hos Formuepleje, men en ”fantastisk mulighed hos FN” er ikke et tilbud, man får hver dag.

”Min tid i Formueplejes bestyrelse har været utrolig spændende, og jeg er glad for at have været med i udviklingsprocessen af den nye strategi. Jeg havde gerne været med længe nok til at se Core26 fuldt implementeret, det kommer jeg ikke til, men jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen. Peter og resten af organisationen er i fuld gang med at skabe positive forandringer – og jeg er overbevist om, at Formuepleje står stærkere og er godt rustet til fremtiden,” siger hun.

Processen med at finde en ny formand er i fuld gang. Indtil en ny formand er på plads, er Andreas Hommelhoff indtrådt som midlertidig formand.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op