Spring til indhold

6. juli 2024

Vi har spændende nyheder på kundeprogrammet – få en forsmag her

Af Helle Snedker og Henry Høeg og Søren Bach

Formuepleje skal spejle dig som kunde, derfor tilpasser vi vores værdi- og servicetilbud alt efter det forretningsomfang, du placerer hos os.

Her får du overblik over mulighederne som Premium-, Plus-, Elite- og Exclusive-kunde.

Som kunde hos Formuepleje har du adgang til en lang række unikke fordele, som varierer alt efter, hvilket kundesegment du hører til.

Flertallet af Formueplejes kunder tilhører Premium-segmentet, det vil sige, at de på husstandsniveau har investeret tre millioner eller mere hos os.

Som Premium-kunde får du fortsat adgang til alle vores Premium-fordele – du har din egen personlige rådgiver, og du har mulighed for at deltage i en lang række faglige, kulturelle og sociale arrangementer, hvor du kan mødes og netværke med andre formuende investorer.

Du bliver også inviteret med til vores Premiumdage i efteråret, hvor vi rundt om i landet afholder vores store årsevent med deltagelse af spændende gæster og eksperter – og du får mulighed for at stille spørgsmål til dem, som til daglig passer på dine investeringer.

Som Premium-kunde får dine børn og børnebørn mulighed for at komme i praktik hos os, du bliver tilbudt et grundigt pensionstjek og får et gratis Eurocard med tilhørende Priority Pass – med ti gratis klip, som du kan bruge selv eller sammen med andre (dog max 2 pr. besøg).

Premium Elite

Er investeringen på husstandsniveau mere end 10 mio. kr., får du som Premium Elite-kunde adgang til endnu flere fordele, som for eksempel en skræddersyet nedsparingsplan, adgang til helkropsscanning til særpris og mulighed for, at vi betaler for din revisor eller advokats deltagelse på vores statusmøder.

Vi tilbyder desuden dine børn og børnebørn at komme i en udvidet praktik hos os – typisk tager vi de unge med på en udlandstur pakket med faglige og kulturelle oplevelser. Endelig får du to gratis Eurocards med tilhørende Priority Pass – med 10 gratis klip pr. husstand, som du kan bruge i en lang række lufthavne (dog max 2 pr. besøg).

Nyhed: Premium Elite Plus og Exclusive

Som noget nyt introducerede vi i denne uge de to nye kundesegmenter Premium Elite Plus og Exclusive, som er målrettet de mest formuende kunder med særlige ønsker og behov.

Kunder, der hører til en husstand med mere end 25 mio. kr. investeret hos Formuepleje, får fremover status af Premium Elite Plus-kunder. Det indebærer en række ekstra værditilbud, blandt andet muligheden for at deltage i en årlig netværksrejse med andre Premium Elite Plus-kunder.

Elite Plus-kunder er ofte erhvervsdrivende, hvis formue er placeret i et eller flere selskaber. Typisk vil spørgsmålet om generationsskifte og fælles eller separat formueforvaltning blive aktuelt på et tidspunkt, og vi tilbyder derfor vores Premium Elite Plus-kunder at få udarbejdet en ”Familieforfatning” til en favorabel pris, som skaber klare retningslinjer for formuens fremtid og forvaltning.

Overstiger familieformuen 50 mio. kr., åbner der sig nye muligheder i Formuepleje – både hvad angår investeringsløsninger og prisfastsættelse.

Vores Exclusive-team er dedikeret til kunder med mere end 50 mio. kr. investeret på familieniveau og står klar med hjælp og rådgivning om specialdesignede investeringsløsninger.

Som Exclusive-kunde får du, ud over alle Premium-fordelene, udvidet adgang til seniorrådgivere inden for formueforvaltning, skatteplanlægning, arv og risikostyring. Og du får direkte sparring med vores investeringsspecialister, f.eks. om muligheder inden for alternative aktivklasser.

Via vores partnerskaber får du og din familie desuden helt eksklusivt adgang til specialister inden for blandt andet generationsskifte, familieret, revision, forsikring og pension samt en udvidet sundhedsordning.

Og endelig bliver du inviteret til en lang række unikke arrangementer sammen med andre Exclusive-kunder.

Har du potentiale til mere?

Vores værditilbud skal understøtte det nærvær, som er en kerneværdi hos Formuepleje, og vi vil altid gerne vide mere om, hvordan vi bedst servicerer lige præcis dig.

Uanset hvilket segment du tilhører, hører vi også gerne fra dig, hvis du har potentiale til mere – ligesom vi altid er klar til en snak om din tilfredshed med mødefrekvens, rådgivningen og indholdet af vores værditilbud.

Venlige hilsner

Helle Snedker, kundedirektør, partner
Henry Høeg, direktør for kunderådgivning, partner
Søren Bach, direktør og partner

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver