Spring til indhold

17. februar 2024

Derfor er nærvær vores vigtigste værdi

Af kundedirektør, partner Helle Snedker

Ét tema fylder meget i denne uge, hvor mange af mine børnefamiliekolleger holder vinterferie, og jeg er i fuld gang med at planlægge årets kundeaktiviteter.
Det handler om nærvær.

På mit skrivebord lander alt det, som har betydning for kunder, der har mellem 3 og 50 mio. kr. i investerbar formue målt på husstandsniveau. Min vigtigste opgave er at sikre, at ”mine” kunder oplever nærvær i kontakten med os.

Premium- og Premium Elite-kunder skal naturligvis opleve, at vi svarer, når I ringer eller skriver, og kan vi ikke umiddelbart svare på et spørgsmål, skal vi undersøge sagen og vende tilbage hurtigst muligt.

At vise nærvær er meget mere end det – vi skal også ringe til jer, når det er relevant. Det er det for eksempel, når et år slutter, og I skal være opmærksomme på at indbetale den skyldige restskat for at undgå, at der løber høje renter på.

Vi skal også ringe og invitere jer til møde, når det er ved at være længe siden, vi sidst har set hinanden. Det vil i min kundegruppe betyde absolut minimum en gang om året.

På mødet skal vi gennemgå resultaterne af de investeringer, I aktuelt har hos os. Og vi skal sætte de nuværende investeringer i perspektiv – det betyder, at vi skal vurdere jeres samlede formue og hvilke afkastforventninger, I kan have til den, hvilken risiko den samlet repræsenterer, og hvordan der kan optimeres skattemæssigt. Det kan vi kun, hvis vi kender størrelsen og sammensætningen af jeres formue, så når vi spørger, hvilke investeringer I har, udover dem hos os, er det ikke for at snage. Det er for at sikre den bedst mulige rådgivning.

Nyhed – Premium Elite Plus får ekstra værditilbud

Fremover vil vi også med passende mellemrum kontakte jer for at tilbyde jer at teste de værditilbud, som hører til i kundesegmenter over jeres eget.

Indtil nu har vi kategoriseret kunder i henholdsvis ”Investorer”, som har investeret op til 3 mio. kr. i Formueplejes fonde målt på husstandsniveau, ”Premiumkunder”, som har investeret 3-10 mio. kr. og ”Premium Elitekunder”, som har investeret mere end 10 mio. kr. målt på husstandsniveau.

I 2024 sætter vi et trin mere i stigen, og i løbet af året vil de af jer, som har investeret mere end 25 mio. kr. hos os målt på husstandsniveau, blive udnævnt til ”Premium Elite Plus-kunder”.

Det betyder, at der vil være nye attraktive værditilbud til jer. Det gælder blandt andet en netværkstur med andre investorer og en attraktiv pakke til jeres ”næste generation”.

Få styr på fremtidsfuldmagt, testamente og særeje

Som kunder er I vidt forskellige. Men I er også ens. Mange af jer er mænd. Og mange af jer er gift. Vi rådgivere oplever, at især mange kvinder giver udtryk for, at de er bekymrede for, hvad der skal ske, hvis deres mand dør før dem.

Den usikkerhed skal mine kolleger og jeg imødekomme og tage hånd om. Derfor spørger vi ind til fremtidsfuldmagter, testamenter og særejer. Vi spørger også, om I har sikret hinanden adgang til penge på egen konto i eget navn og har en plan for, hvad der skal ske i tilfælde af, at den ene dør pludseligt.

Uanset hvordan livet udvikler sig, kan I altid ringe til os for at få rådgivning, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe i situationen. Vi har prøvet det meste før.

Arrangementer med tid til fordybelse og nærvær

Gode relationer mellem os og vores kunder, og mellem vores kunder indbyrdes, opstår blandt andet ved de faglige og sociale arrangementer.

Vi får ros for at sætte spændende arrangementer sammen. Inden længe skal vi mødes til en aften, hvor vi sætter spot på et af de helt aktuelle emner, nemlig fedmeepidemien og fremtidsperspektiverne i, at der nu findes medicin på markedet, som kan bekæmpe fedme. Det bliver med garanti interessant, vi har nemlig inviteret nogle af de mest kompetente kræfter på området med på scenen.

Arrangementskalenderen byder på mange flere spændende oplevelser, som de traditionsrige ”Company Days” hvor vi spiller golf både i Jylland og på Sjælland, og hvor både erfarne golfspillere og nybegyndere plejer at dukke op. Nærmere information fremgår af Premium-mailen, som vi snart sender ud, men allerede nu kan du melde ind og sikre dig, at vi kender din husstands investerbare formue, så vi også får sendt en invitation afsted til dig.

I øjeblikket er vi også travlt optaget af at planlægge Formueplejedagene i efteråret. Sidste år introducerede vi faglige oplæg i flere spor som en del af programmet – konceptet bliver anderledes i år, kan jeg røbe.

Også når det gælder årets Formueplejedage vil investerbar formue på husstandsniveau være afgørende for, hvilken invitation I modtager. Formueplejedagene finder sted i begyndelsen af november, og inden længe vil din rådgiver kunne give dig datoen og sikre, at der er plads til dig og din familie.

Og så er der alle de andre arrangementer, som vi aktuelt lægger sidste hånd på og målretter de forskellige kundesegmenter: Østerssafari, besøg på koldkrigsmuseet REGAN Vest, vandretur i Aarhus i modstandsbevægelsens fodspor, besøg i Folketinget osv. Glæd dig til vi afslører programmet i ”Mit Formuepleje” inden længe.

På den korte bane kan jeg måske lokke med et webinar om investering i obligationer. Det foregår allerede på tirsdag, hvor jeg er inviteret til at tale om emnet, når Saxo Bank afholder webinar. Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://lnkd.in/eTGd-W9G

Den 8. marts er Kvindernes Internationale Kampdag, og i den forbindelse holder vi arrangementer særligt for kvindelige investorer, det sker blandt andet på Nordnets arrangementer i Aarhus og København, hvor fokus især vil være på at få flere i gang med at investere og sikre, at de kommer godt i gang.

Nærvær og gode kunderelationer – vi er her for det samme

Det var et smugkig på noget af det, vi har at byde på i 2024.
Om lidt er vinterferien slut, alle mine gode kolleger er tilbage på kontoret, og vi fortsætter med det, vi hver især er bedst til – for huset er stærkt bemandet med specialister på alle fagområder.

Kapitalforvaltningen skal sikre konkurrencedygtige afkast. Compliance skal sikre, at vi agerer 100% korrekt i forhold til kunderne. Back office at vi hele tiden regner rigtigt. Kommunikation skal sikre god information til kunderne. Sekretariatet skal sikre en god kontakt i forbindelse med køb og salg af investeringsbeviser.

Hver medarbejder er med til at sikre det nærvær, som er vigtigt for at skabe en sund arbejdsplads og ikke mindst – stærke relationer til vores kunder.

Rigtig god søndag.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver