Spring til indhold

16. december 2021

Formuepleje flytter til ny adresse i Odense

Af Kommunikationsafdelingen

Den 15. december slog Formuepleje dørene op i Cortex Park Vest 3 i Odense M, og det er nu her, du kan finde os, hvis du vil have en snak med Formueplejes lokale rådgivere, der sammen har mere end 40 års erfaring.

 

Den 15. december 2021 flyttede Formueplejes formuerådgivere i Odense, Tonny Vest og Michael Lund, ind i nye lokaler på Cortex Park Vest 3. Her vil de også fremover tilbyde attraktive investeringsmuligheder og omhyggelig rådgivning til fynboer, der ønsker at bevare og øge formuer.

Noget af det, Formuepleje har tilvalgt ved Cortex Park, er de gode mødefaciliteter – både til personlige møder, netværksmøder og større arrangementer som eksempelvis den tilbagevendende Kvartalsorientering.

”For så vidt angår netværksmøder er det noget, vi jævnligt lægger lokaler og talere til. Det kan eksempelvis være et netværk af kvindelige ledere, der ønsker en gennemgang af mulighederne i de forskellige skattemiljøer, og hvordan disse optimalt kombineres, eller aktieklubben, der får besøg af eksperterne fra vores kapitalforvaltning for at blive klogere og krydse klinger på forventningerne til fremtiden,” fortæller Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

Formuepleje har allerede slået sine folder i Odense i mere end et år, og den lokale tilstedeværelse har i den grad understøttet vores ønske om at bevare nærheden til vores kunder.

”Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne mødes fysisk med kunderne, og derfor er vi meget glade for at have fundet nogle gode rammer til det, når kunderne gerne vil mødes hos os. Derudover glæder vi os også over, at vores to fynske formuerådgivere har fået rigtig godt fat i de fynboer, der gerne vil investere og modtage den bedst mulige formuerådgivning,” slutter Helle Snedker.

Se adressen her. 

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver