Spring til indhold

28. april 2022

Formuepleje vinder to prestigefyldte Lipper-priser

Af Formuepleje

For performance på både tre og fem års sigt vinder Formuepleje Global High Yield Lipper-priser igen i år.

For tredje år i træk tager Formueplejes kreditteam priser med hjem fra Refinitiv Nordic Lipper Fund Award-kåringerne. Denne gang er det både holdets performance over tre og fem år, der hædres.

Lipper-priserne uddeles på baggrund af nøje fastsatte, objektive kriterier og dækker fonde fra hele 17 lande. Med mere end 30 års historik er Lipper Fund Awards blandt de mest eftertragtede priser i branchen.

”Lipper-priserne betyder noget for investorerne – og sandelig også for os, der vinder den. Det er en stærk og objektiv måde at vise på, at vi nu over en længere periode står meget stærkt i konkurrencen inden for high yield,” siger Klaus Blaabjerg for Formuepleje Global High Yield og direktør for Absalon Corporate Credit.

De afgørende faktorer for at vinde en Lipper-pris er ifølge prisens researchansvarlige for EMEA-området, Detlef Glow, kvantitative, objektive og risikojusterede over tid relativt til konkurrenterne. Man kan således ikke blive eller for den sags skyld nominere sig selv. For kreditteamet i Formuepleje Global High Yield er der altså grund til at være stolte af endnu en sejr for en strategi med15 års historik: ”Det ligger dybt i Formueplejes kerneværdier, at vi udstikker en kurs, vi tror på, og holder den i gode tider som svære. For kreditteamet er deres viden og tilgang præmieret i en årrække. Deres strategi og flotte resultater går langt tilbage og er anerkendt af investorerne bredt set,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje A/S.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver